Ivana Peček Foto: Survivor/Promo

Glumac Boki Perić, koji trenutno vodi popularni takmičarski šou program Survivor, a koji se emituje na televiziji Nova S, imao je malo iznenađenje za članove plavog tima, koji su pre nekoliko nedelja vanredno ostali bez jednog člana, pevačice Ivane Banfić. Ivana je prilikom jednog od duela s bivšom košarkašicom Milicom Dabović povredila nogu, zbog čega je morala da napusti takmičenje i da se vrati u Zagreb. Manjak jednog člana, na iznenađenje svih okupljenih, je konačno rešen.

Sa trećeg ostrva stigla je nova takmičarka koja se takođe zove Ivana, a svi učesnici su je pozdravili aplauzom dok je utrčavala u pleme plavih.

PROČITAJTE JOŠ

Odmah po dolasku do voditelja i svog, plavog tima, Ivana se predstavila takmičarima, ali i publici.

„Ja sam Ivana Peček, imam dvadeset četiri godine, iz Zagreba sam, radim u fitnes centru i paralelno sa tim kuvam zdrave obroke klijentima. Rekla bih da je prednost to što sam ušla malo kasnije, pa sam im donela neki vetar u leđa, pa možemo zajedno u nove pobede“, rekla je ona na samom početku.

Ivana Peček je peta nova takmičarka koja se do sada naknadno pridružila nekom od timova od početka emitovanja Survivora.

Publika, ali i takmičari, pre nekoliko nedelja imali su prilike da upoznaju po dva nova člana. Crvenom timu su se pridružili Ramiz Gusinac iz Novog Pazara i Jovana Tomić, iz Beograda. Plavi tim dobio je Nevenu Blanušu iz Zagreba i Hrvoja Habdiju, takođe iz Zagreba.

I dok je plavo pleme tada najnormalnije prihvatilo nove članove svog tima, crveni su imali mnogo problema u međuljudskim odnosima.

Tako je već tokom prvog dana došlo do razdvajanja i svađe između Jovane Tomić i ostatka tima. Jovana se družila s Ivonom Koković, koja je sada eliminisana iz takmičenja, dok je ostatak tima ignorisala, ili kako ona kaže, ostatak tima je ignorisao nju.

Ivana Peček Foto: Survivor/Promo

Crveni tim navodio je da je Jovana narušila njihov mir, a pjuštale su prozivke i zbog toga što se, kako je rekla Milica Dabović, nabacuje momcima u timu.

Crveni tim je na kraju nominovao Jovanu i Ivonu Koković, kako bi razbio njihovo prijateljstvo i sa sigurnošču jednu od njih dve poslao kući. Ivona je izgubila duel i napustila Survivor.

Ivana Peček Foto: Survivor/Promo

Ramiz je takođe imao poteškoća sa uklapanjem, iako je prošao bolje od Jovane.

Plavi tim, s druge strane, Nevenu i Hrvoja nije dočekao „na nož“. Koliko su gledaoci imali prilike da vide, njih dvoje su se najnormalnije uklopili u ostatak tima, a čak su postigli i dobre rezultate u duelima koji su kasnije usledili.

Nadamo se da će Ivana Peček biti te sreće.

Ivana Peček Foto: Survivor/Promo

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Kristian je ispao iz Survivora, Nađa slavi sa svojim timom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)