Foto: Printscreen / Survivor / Nova TV

U novoj sezoni takmičarskog šou programa Survivor već je došlo do nekih promena u odnosu na ono što smo gledali prošle godine.

Nakon samo jedne nedelje prikazivanja nove sezone Survivora, gledaoci su uveliko prikovani za male ekrane i čekaju nove avanture ovogodišnjih takmičara.

PROČITAJTE JOŠ

Pojedini propadnici oba tima su se istakli zbog pozitivnih osobina, ali su primećeni i oni koji bi potencijalno mogli da prave probleme u daljem takmičenju.

Da Dominikanska Republika ne prija svima postalo je jasno već prvog dana kada je Aleksa Perović počeo da ima probleme sa disanjem, a on je i prvi koji je morao da napusti takmičenje ove sezone.

Aleksa Perović Foto:Nova

Ostalima boravak u ovoj zemlji za sada ne pada toliko teško, ali će ih glad, iscrpljenost, udaljenost od voljenih i čarke unutar plemena uskoro staviti na ispit života.

Ono što je očigledno u odnosu na prethodnu sezonu ovog takmičenja, a što gotovo niko nije očekivao, jeste privrženost gledaoca crvenom timu.

Podsećanja radi, prošle godine su plavi apsolutno dominirali kada je reč o tome koji tim je publika više volela, ali se situacija sada drastično promenila.

Nakon prošlonedeljne pobede crvenog tima na društvenim mrežama postavili smo pitanje gledaocima Survivora da li je ovo pleme trebalo da podeli nagradu sa plavim?

„Nakon onakvih provokacija od strane plavih, veliko NE za podelu ribe. Došli su u preživljavanje i divljinu, malo mesta za milostinju ima“, glasio je jedan komentar.

„Koliko su odvratni ovi plavi nisu ni svesni. Ne zna se ko je veća tračara. Enea i Nora su jedino ljudi tamo i imam osecaj da se baš i nisu uklopili“, kaže drugi gledalac.

„Nakon Davidovog i Amerovog ruganja na 4:0 sve ode… Amerova prikrivena zloba neće još dugo moći da ostane neprimećena.“

„Apsolutno ne. Zna se gde su došli i Luka ima pravo sve što je rekao. Surovo ali istinito. Takođe je u pravu i za ono jako ružno dobacivanje od strane plavih i ruganje. Samo napred crveni. A o plavima neću ni da komentarišem“, zaključili su.

Plavi komentarišu odnose u crvenom plemenu
Foto: Nova S

Da li će ovako ostati do kraja takmičenja ili će plavi opet postati omiljeni tim, kao prošle godine, saznaćemo u narednim epizodama.

Šou program „Survivor“ možete pratiti od ponedeljka do četvrtka u 21.15, a u petak u 22.20 časova na TV Nova.

Najzanimljivije detalje iz Survivora pratite i na Instagramu i Fejsbuku.

Televizija Nova u Srbiji se može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Sve vesti iz šou programa „Survivor 2023.“ možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO: Aleksa Perović: Da li je od bivše supruge pobegao u Survivor?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar