"Ovo smo najviše želeli": Crveni iz Survivora dobili kokoške i jaja
Foto: Nova

Jedan od najburnijih plemenskih saveta je za nama.

Sinoćna epizoda Survivora započeta je tenzijom u oba plemena.

PROČITAJTE JOŠ:

Nova takmičarka plavih, Sanja poznata je kao neko ko je „bez dlake na jeziku“, te otvoreno govori o tome šta misli o ostalim takmičarima.

„Mislim da u plavom plemenu postoje maske, da ljudi klimaju glavom i postoje lažni osmesi, ali se nadam da će doći dan kad će sve to pasti“, rekla je Sanja.

Potom je Marina kazala i ko je po njenom mišljenju najslabija karika.

„Ako izgubimo u borbi za imunitet mislim da bi se Sanja trebala plašiti“, iskrena je bila ona.

Plavi tim dobio pojačanje, došla Sanja
Foto: Nova.rs/video

Izgleda da između ove dve takmičarke plavog tima postoji sukob.

„Marina me smatra konkurencijom, zauzela je poziciju mame. Zovu je ‘mama’, katastrofa. Anđela je iskrena, ali ne u potpunosti jer se boji nominacije. Mislim da sam u našem plemenu na najvišem nivou vibracije i da me niko ne može pratiti, što nekim sigurno smeta“, rekla je Sanja.

Ni kod crvenih nije bolja situacija. Naime, Lazar je odlučio da se posavetuje sa Marijom i Natašom i čuje koga će nominovati.

Ana mi je još gora, što se tiče igara i hajde, imala je sreće, ali međuljudski odnosi katastrofa jer je počela da se uvlači ovim novima i to baš očigledno. Lično nema nikakvo mišljenje o Ani, osim da znam da privatno nikad ne bih mogla da se družim sa njom i da mi osobe kao ona ne prijaju. Ne bih imala nikakvo osećanje da ona ispadne“, iskrena je bila Nataša i dodala da joj se ne sviđa što je Ana glasala za Anju, a onda je došla da je zagrli.

Sa njima se složila i Marija.

„A današnja situacija Bojana sa kokosom, on je nepopravljiv. On takav i to je u redu, ali zato me Ana još više nervira jer je usiljena, ne može tako. Ana se oseća ugroženo i pokušava da bude deo tima, ali već nije deo tima“, ocenila je Marija.

Potom se na tapetu našao i Marko, kome se najviše zameraju dobri odnosi sa svima.

„Marko je počeo da mi upada u oči zbog te pričče da je sa svima mnogo dobar. On sve zna“, rekao je Lazar, a Nataša se u potpunosti složila sa njim uz komentar da je „svačiji prijatelj ničiji prijatelj“.

Usledila je još jedna borba za imunitet, a u kojoj su presudni bili snaga i preciznost.

Naime, dva takmičara su u koš ubacivali vreće od tri kilograma, dok je jedan takmičar suprotnog plemena sa njima balansirao.

Nakon duge i neizvesne borbe, u toku koje je u jednom trenutku pala i kiša, bolji su se pokazali plavi.

Nakon što je crveni tim izgubio u borbi za imunitet, usledila je borba za lični imunitet. Crveni su morali da održavaju ravnotežu na postolju gde je bilo poređano šest figra, a onda još dodato.

Marija je i po drugi put uspela da osvoji lični imunitet, te je na plemenskom bila sigurna od nominacija.

Plemenski savet je bio najburniji do sad. Odmah na početku plemenskog Lazar je istakao da mu kod Ane smeta to što je zatvorena, te da pleme nije imalo prilike da je upozna.

„Ništa ona meni nije loše uradila, ali Ana se uvek postavi kao žrtva. Pravimo kokos na vatri, njoj ispadne kokos i kaže ‘zašto meni uvek ispada’, izgubi u igri kaže ‘zašto ja nisam imala sreće’ i to stalno postavljenje na mesto žrtve je ono što meni smeta“, kazao je Lazar.

Sa njim su se složili Marija i Luka, koji je ocenio Anin pristup kao pogrešan.

Nakon svih komentara koji su se čuli na plemenskom savetu, nije bilo iznenađenje kada su nju i izglasali. Ana će se naći u duelu sa takmičarem tima koji izgubi u narednoj borbi za imunitet.

Šou program Survivor možete pratiti od ponedeljka do četvrtka u 21.15, a u petak u 22.20 časova na TV Nova. Emisiju „Survivor Lično“ možete gledati nedeljom na portalu Nova.rs.

Najzanimljivije detalje iz Survivora pratite i na Instagramu i Fejsbuku.

Televizija Nova u Srbiji se može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Sve vesti iz šou programa „Survivor 2023.“ možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO: Drama pred sam kraj igre