Plavi tim dobio pojačanje, došla Sanja
Foto: Nova.rs/video

Svesna je da drugim takmičarima smeta njena iskrenost.

Nova takmičarka plavih, Sanja poznata je kao neko ko je „bez dlake na jeziku“, te otvoreno govori o tome šta misli o ostalim takmičarima.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislim da u plavom plemenu postoje maske, da ljudi klimaju glavom i postoje lažni osmesi, ali se nadam da će doći dan kad će sve to pasti“, rekla je Sanja.

Potom je Marina kazala i ko je po njenom mišljenju najslabija karika.

„Ako izgubimo u borbi za imunitet mislim da bi se Sanja trebala plašiti“, iskrena je bila ona.

Izgleda da između ove dve takmičarke plavog tima postoji sukob.

„Marina me smatra konkurencijom, zauzela je poziciju mame. Zovu je ‘mama’, katastrofa. Anđela je iskrena, ali ne u potpunosti jer se boji nominacije. Mislim da sam u našem plemenu na najvišem nivou vibracije i da me niko ne može pratiti, što nekim sigurno smeta“, rekla je Sanja.

Anđela je ipak istakla da joj mišljenje njenih saplemenika nije mnogo važno.

„Da me neko nazove licemerom, ne bih se uvredila jer ja znam ko sam i šta sam, to je samo njihovo mišljenje. U životu sam dobila mnogo imena i naziva, to je samo jedan u prolazu“, kazala je ona.

Šou program Survivor možete pratiti od ponedeljka do četvrtka u 21.15, a u petak u 22.20 časova na TV Nova. Emisiju „Survivor Lično“ možete gledati nedeljom na portalu Nova.rs.

Najzanimljivije detalje iz Survivora pratite i na Instagramu i Fejsbuku.

Televizija Nova u Srbiji se može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Sve vesti iz šou programa „Survivor 2023.“ možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO: Drama pred sam kraj igre