Lazar Dimitrijević, jedan od učesnika nove sezone "Survivora", neslavno je proglašen za "najogavnije lice" nove sezone ovog takmičarskog šou programa.

Lazar ima 21 godinu, student je Geografskog fakulteta, smer turizmologija, a bavi se i fitnesom. Nakon tri nedelje takmičenja, dobio je neslavnu titulu najiritantnijeg takmičara ove sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog njegovih komentara u samom programu, ali i zbog reakcija na kritike i savete svojih saboraca, dobio je oštre komentare na Tviteru. Mnogi obožavatelji programa navijaju da on bude sledeći učesnik koji napušta program.

„Moli se Lazar da se izbaci“, glasi jedan od komentara.

„Lazar jednostavno previše brbljiv u svakoj situaciji, bio u pravu ili ne“, glasi jedan od komentara.

„Ako celo pleme glasa za jednu osobu sa razlogom to svi rade. ja i dalje mislim da Lazar samo priča šta čuje u plemenu. Niti ima mozak ni iskustvo da se nosi sa ostalima“, glasi još jedan komentar.

„Kad su Lazara pitali šta bi poneo sa sobom na pusto ostrvo trebao je reći ‘rečnik’ pošto mu je očito on najpotrebniji“, glasi još jedan od komentara.

„I zvanično pronađeno novo najogavnije lice ove sezone, ne mogu da verujem da mi je neko gadniji od Stefanove mame. Dečko je u kompletnom smislu bljuc“, glasi još jedan oštar komentar.

Šou program Survivor možete pratiti od ponedeljka do četvrtka u 21.15, a u petak u 22.20 časova na TV Nova. Emisiju „Survivor Lično“ možete gledati nedeljom na portalu Nova.rs.

Najzanimljivije detalje iz Survivora pratite i na Instagramu i Fejsbuku.

Televizija Nova u Srbiji se može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Sve vesti iz šou programa „Survivor 2023.“ možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO: Takmičari Survivora ljuti na Marka