Takmičarka Survivora ispričala je tešku životnu priču, a sada se oglasio i njen partner.

Nora Dominko, u Survivoru, između ostalog ispričala je i kako je izgubila dete.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sve je bilo u redu, ali se u sedmom mesecu trudnoće ispostavilo da nešto nije kako treba. Beba je rođena živa i nisam imala prilike videti je ili držati u rukama, samo sam čula njen plač. Sledeći dan su mi rekli da je beba umrla zbog srčane mane“, reka je Nora.

Njen dečko, Dino Jukić, spomenuo je ovu bolnu priču.

„Kada je pričala svoju priču, pustio sam suzu iako već sve znam o tome. To što je Nora prošla ne bih poželeo nikome“, izjavio je Norin dečko za Dnevnik.hr.

Jukić nije začuđen što je njegova partnerka pred kamerama otvorila dušu:

„Nije me iznenadilo što je govorila o tome jer je Nora jedna snažna žena koja je sve to prebrodila i okrenula se prema pozitivnoj budućnosti.“

I za Dina je ova trauma ostavila velike posledice, ali je hrabro nastavio dalje.

„Gubitak deteta ostavio je jednu veliku rupu u mom srcu, ali život ide dalje i čovek se mora pomiriti s time i nastaviti sa svojim životom koliko god bilo teško“, rekao je Dino, koji je velika Norina podrška.

Nora Dominko Foto:Nova

„Kada je Nora rekla da će se prijaviti na Survivor, prvo sam mislio da se šali jer se radi o šouu u kojem su dosta teški uslovi. Međutim, kada sam video da je ozbiljna po tom pitanju, pružio sam joj podršku i rekao da je jedva čekam da je gledam na TV-u. Je li dovoljno da vam kažem da mi je nekada teško da zaspim od navale adrenalina i emocija nakon gledanja Survivora? Navijam, skačem, lupam, psujem, udaram u ormar. Nekad ne znam je li svetsko prvenstvo ili Survivor, tako da mislim da je podrška još jača nego kada je ulazila“, istakao je on i dodao:

„Moje zlateko u Survivoru trenutno je highlight mog dana, tako da se prati svakodnevno, čak se i premotavaju epizode i analiziram doslovno sve. Zadovoljan sam u potpunosti njom i načinom na koji se predstavila.“

Dino nam je ispričao i kako je započela njegova i Norina ljubavna priča.

„Nora i ja upoznali smo se pre otprilike dve i po godine preko društvenih mreža, što baš i nije neka romantična priča, ali eto, moderna vremena. „I od tada smo zajedno. Ne planiramo klasično venčanje, jednog dana ćemo sigurno krunisati našu ljubav, ali pod svojim uslovima i na svoj način“, kaže Dino, koji već ima i pomno osmišljen plan za Norin doček, i jedva čeka njen povratak kući.

„Noru ću dočekati s McDonaldsom na aerodromu. Ne postoji ništa čemu se najviše veselim jer se iskreno veselim svemu vezanom za njen povratak. Neizmerno mi fali da nekad imam osećaj kao da mi je pola srca otišlo u Dominikanu. No želim joj da ostane čim duže i naravno da pobedi, iako je ona već odavno pobednica jer je pobedila život! A život je puno zeznutija igra od Survivora“, zaključio je Dino.

Podsetimo, Nora je u Survivoru progovorila i o svom teškom odrastanju u verskoj zajednici, odnosno, kako ju je ona nazvala, sekti, u kojoj je neko vreme živela zbog oca. Prisetila se i majke, koja je imala problema s drogom, te njenog  kobnog predoziranja, a priznala je i da je zbog svega doživela mentalni slom i završila na psihijatriji.

Šou program Survivor možete pratiti od ponedeljka do četvrtka u 21.15, a u petak u 22.20 časova na TV Nova.

Petkom, posle Survivora, gledajte Survivor Plus.

Najzanimljivije detalje iz Survivora pratite i na Instagramu i Fejsbuku.

Televizija Nova u Srbiji se može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

BONUS VIDEO Marina i Nora oči u oči posle nominacija, suočavanje bivših prijateljica u Survivoru