Survivor 2024, Meggy Alobić

Iza nas su tri nedelje vašeg omiljenog zabavno-takmičarskog šou programa Survivor, a evo šta se obeležilo ovu nedelju.

Foto: Promo

Sam početak nedelje obeležila je igra za namirnice. Pravila su bila da pređu vodeni poligon, jednom kada dođu na cilj moraju da ubace dve lopte u koš. Pobeđuje pleme koje prvo osvoji osam poena.

Pobedu je odneo plavi tim i sam tim osvojio hranu koja će im veoma značiti za život na pustom ostrvu, a pobedu su slavili tako što su na ramenima nosili Martinu Fudurić koja je donela poslednji poen za svoju pobedu.

5-BIOTIK – PRAVI PROBIOTIK za svaki dan – za očuvanje crevne mikroflore, jak imunitet i život u balansu. JEDINI NA TRŽIŠTU sa 12 milijardi korisnih bakterija i jedinstvenom HOWARU® Restore formulacijom. 5 moćnih probiotskih sojeva + prebiotik inulin. INPHARM – Mi brinemo o vama

Ono što je takođe privuklo veliku pažnju su životne priče pojedinih takmičara, te je tako Martina Fudurić sa gledaocima podelila svoju.

Ona ima 33 godine, rodom je iz Belavića, malog sela u blizini Karlovca, a trenutno živi i radi u Zagrebu. Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu, a trenutno je posvećena doktorskom studiju i svom poslu učiteljice telesne i zdravstvene kulture u Osnovnoj školi za učenike s teškoćama u razvoju.

Survivor 2024, Martina Fudurić

„Od kada sam došla u Survivor shvatila sam da se mnogo više uklapam sa ljudima nego ranije. Kroz život sam imala dosta neprijatnih situacija. Mora porodična kada sam bila dete nije bila idealna, nekada se čini da nakon kiše nema sunca, stalno sam se osećala kao da je sve protiv nas, želela sam da sve pređe na nekog drugog. Od sedme godine smo živeli u domu, sa 13 sam izgubila oca, a sa 24 mi je umro brat koji je tada imao 19 godina i koji nije ni počeo živeti. Ja sam tada bila ljuta na celi svet, zašto se samo meni to događa?“

Survivor 2024, Martina Fudurić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar