U večerašnjoj epizodi takmičari su igrali igru za plemenski imunitet. Pravila su bila da što pre pređu vodeni poligon i dođu do cilja gde treba da otvore tri rupe, a onda u njih ubace tomaham.

Pobedu je odnelo crveno pleme, što znači da će se tri takmičara plavog plemena naći u duelu za eliminacionu igru.

„Ovu pobedu posvećujemo Urošu Velancu, nije nam cilj da izbacujemo plave nego želimo da pobeđujemo“, rekao je Vojislav Vrećo dok je Nensi iz plavog plemena počela da plače, a onda joj je voditelj Bojan Perić dao reč.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ovo je kolaps emocija, znam da sam sledeća i to mi je jasno. Sve mi se skupilo, ovo je četvrti poraz za naše pleme. Emocije su jačina, a ne slabost, idem da odradim taj plemenski, izglasaće me i idem se boriti za pobedu“, rekla je Nensi.

Foto: Printskrin TV Nova

„Sigurna sam da sam ja sledeća za izglasavanje, verujem da je veća povezanost sa njima koji su od početka. Jedan deo mene želi kući, a drugi želi da ostane, u meni je sada u glavi haos“, dodala je Nensi.

Podsetimo, ove nedelje na plemenskom savetu će se naći Nikola i Aleksa iz plavog plemena, a u sutrašnjoj epizodi ćemo saznati ko će se njima dvojici pridružiti.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Poslušajte emotivni govor Uroša Velanca pred napuštanje Survivor-a: Takmičari u suzama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare