Došlo je vreme za izbacivanje.

Takmičari Survivor-a su se našli na delu za eliminacionu igru, a na poligon su izašli nominovani – Anđela Šarčević, Mitar Pešić, Ognjen Dimić i Aleks Percan.

PROČITAJTE JOŠ:

Voditelj Bojan Perić je takmičarima još jednom naglasio da onaj ko ispadne ne odlazi kući nego se seli u vilu velikog veća gde će boraviti do kraja Survivor-a.

Foto: Printskrin TV Nova

Pravila ovog duela su bila da takmičari u jednoj ruci drže konopac koji drži drveni mehanizam na koji oni moraju uspravno da stave 14 pločica.

Najbrži su bili Aleksa i Ognjen, te su oni napustili igri i vratili se na klupu, a borbu su ispočetka nastavili Mitar i Anđela iz koje je Anđela izašla kao pobednica, te se Mitar obratio voditelju.

Foto: Printskrin TV Nova

„Prvo me čini srećnim što sam ušao u ovo, ušao sam u i ujedinjenje. Moj put ovde je bio dosadno trnovit. Drago mi je što sam izgubio od Ogija koji ima priču kakvu ima, a onda i od Anđele koja toliko želi da se vrati“, rekao je Mitar, te mu je voditelj Bojan Perić postavio pitanje – kako je iz tvoje perspektive delovao put kroz Survivor?

Foto: Printskrin TV Nova

„To je možda jedina ružna strana ona povreda, pa trči, pa povreda, pa trči i tako. Pohvalio bih doktore, ali to je postalo mučno. Razmišljao sam o odustajanju, ali to nije moja opcija. Survivor je rupa iz koje ko izađe će stvarno biti jedini preživeli“, rekao je Mitar, te se obratio svom plemenu.

„Držite onu liniju o kojoj smo pričali od starta, složno to izgurajte, nismo imali problem, a proveli smo dva i po meseca zajedno“, rekao je Mitar.

Ognjen Dimić osvojio lični imunitet: Mitar Pešić povukao šok potez koji je iznenadio sve Ognjen Dimić osvojio lični imunitet: Mitar Pešić povukao šok potez koji je iznenadio sve

U video prilogu na početku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Šok u Survivor-u: Martina i Vesna napuštaju takmičenje zbog povrede

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare