Foto: Printskrin TV Nova

U prethodnoj epizodi takmičari Survivor-a su odigrali poslednju igru za plemenski imunitet.

Voditelj Bojan Perić je pre početka igre učesnicima saopštio da ih čeka bogata nagrada od shoppstera: „Svaki član osvaja burger, kikiriki puter i 200 grama šećera“, rekao je Bojan Perić.

Pravila igre su bila da što pre pređu poligon, a na kraju ih čeka 10 čunjeva koje moraju da obore sa lopticama.

PROČITAJTE JOŠ:

Poslednja borba za totem plemenskog imuniteta se odvijala jako burno, poligon je bio dugačak i sa teškim preprekama. Veću sreću u današnjoj igri su imali takmičari crvenog plemena, te su pobedili sa rezultatom 8-5.

Takmičari crvenog plemena su odmah uzeli burgere, a ostatak nagrade odneli u kamp dok su Plavi otišli na drugi poligon gde su igrali igru za lični imunitet.

Pravila igre su bila da u ruci drže kanap koji pokreće drveni mehanizam, a da drugom rukom slažu drvene pločice. Lični imunitet je osvojio Luka Rimac, a s obzirom da je osvojio poslednji totem ličnog imuniteta, voditelj Bojan Perić mu je saopštio da je on prvi četvrtfinalista.

Plavo pleme se našlo na plemenskom savetu gde su glasali za osobu koju smatraju najslabijom karikom. Oni su odlučili da to bude Nensi Poropat, a onda je Luka Rimac, koji je osvojio lični imunitet, odlučio da sa njom u duel ode Dorian Ivanovski.

Pravila igre su bila da slože slagalicu i u isto vreme ne dozvole da loptica na platformi iza njih ne ispadne na zemlju.

Dorina je bio brži u slaganju slagalice, te se vratio u pleme, a Nensi je zauvek napustila igru i seli se u vilu plemenskog veća.

„Nije mi žao što sam napustila igru, bila sam ovde dva meseci – neki nisu ni to. Stvarno sam srećna, psihički je u poslednje vreme bilo jako teško. Prošla sam kroz teži put ovde. Ne znam kako ću sve ovo prepričati kada dođem kući, svi takmičari su mi postali dragi“, rekla je Nensi i dodala.

„Odavde nosim puno lepih uspomena, prijateljstva, ne izlazim ni sa kakvim zlim namerama“, dodala je ona.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Plavo pleme osvojilo putovanje u Santo Domingo: Učesnici Survivor-a uživali u čarima prelepog grada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare