Ove nedelje zabavno-takmičarski šou program Survivor će se emitovati u standardnom terminu od ponedeljka do četvrtka u 21:30 i petkom u 22:30 časova.

Foto: Promo

U večerašnjoj igri takmičari crvenog i plavog plemena su igrali igru za nagradu koja podrazumeva doručkovanje u krevetu dva dana, a krevet će biti na ostrvu četiri dana. Doručak će biti kuvana jaja, šunka, omlet i sok od pomorandže. Pravila igre su bila da pređu poligon sa tri prepreke sa blatom, na cilju ih čekaju dva totema koja moraju da obore, a onda i dva lopte koje stoje na postolju. Pleme koje prvo osvoji osam poena je pobedilo u igri.

PROČITAJTE JOŠ:

Takmičari su tokom prelaska poligona morali celo telo da uvaljaju u blato, što im je dodatno otežalo borbu, a su izgledali tokom igre pogledajte na slikama u nastavku teksta.

COMPLETE GEL „7 u 1“ je jedinstvena kombinacija sastojaka. Primenjuje se za masažu delova tela pre, za vreme i posle aktivnosti. Complete gel „7 u 1“ se lako nanosi, deluje lokalno, stvarajući prijatan osećaj hlađenja. INPHARM- MI BRINEMO O VAMA

Više sreće u ovoj igri je imalo crveno pleme, te će naredna četiri dana uživati na velikom krevetu, a naredna dva dana će imati i doručak.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Drama u Survivor-u: Vesna završila u bolnici, Ognjen na ušivanju, a Nensi pozlilo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar