Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs, Instagram/ivana_banfic_ibee

Muzičar je otkrio šta planira nakon Survivora.

Igor Lazić Niggor privukao je veliku pažnju javnosti učešćem u Survivoru, a bez obzira na to što je prvi oz crvenog plemena koji je napustio Dominikanu, ovo takmičenje mu je u lepom sećanju.

PROČITAJTE JOŠ

„Veliko iskustvo i ko god bude hteo da se prijavi za Survivor, neka se prijavi. Nešto tako neće doživeti nikad u životu sigurno i treba pokušati, što da ne… Da vidi čovek do kojih granica može da ide i dokle može da dogura“, ispričao je u intervjuu za Nova.rs.

Govoreći o planovima za budućnost, Niggor je otkrio da planira duet sa koleginicom i jednom od učesnica Survivora – Ivanom Banfić.

„Ja osim muzike radim neke druge poslove jer, baš bih od muzike mogao da živim. (smeh) Ali, ipak je sve to vezano sa poslom kojim se bavim, znači sa umetnošću i muzikom. Nešto sam pričao i sa Ivanom Banfić da uradimo neki duet, baba i deda. Bilo bi lepo da uradimo neku pesmu, ostali smo u super odnosima. Divna je žena i žao mi je što joj se to desilo, ali opet bolje i tako neka manja povreda, nego teža. Tamo se čovek može žešće povrediti ako nije spreman“, rekao je muzičar, prisećajući se povrede zbog koje je pevačica morala da napusti Survivor.

BONUS VIDEO: Niggor o svom iskustvu u Survivoru 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)