Survivor Foto:Promo

Jedan od najpopularnijih svetskih televizijskih formata, Survivor, uskoro stiže i na TV Nova S. Snimanje ovog nesvakidašnjeg šoua smešten je na egzotičnoj lokaciji, a upravo vi možete biti učesnik i tako doživite jedinstveno životno iskustvo.

Ako ste spremni na to da se izvesno vreme odreknete blagodeti modernog života i testirate svoju snagu i izdržljivost, Survivor je idealna prilika za to.

PROČITAJTE JOŠ

Šta je Survivor?

Survivor je televizijski format, čije je snimanje smešteno na predivnoj egzotičnoj lokaciji koji gledaocima omogućava ultimativno uzbuđenje.

Kao jedan od najuspešnijih svetskih televizijskih formata više od dve decenije, Survivor je dobitnik i brojnih prestižnih nagrada, poput Emmyja.

Mikrolokacija, ostrvo izolovano od ostatka sveta, u Dominikanskoj Republici, izvesno vreme činiće dom takmičara Survivora, a izazovi koji su pred njima ispituju psihofizičke granice učesnika.

Kako izgleda takmičenje u Survivoru?

Učesnici se takmiče u izazovima, uključujući testiranje fizičkih sposobnosti poput trčanja, plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti, poput zagonetki i izazova izdržljivosti. Cilj je da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge nedeljne nagrade koje će im olakšati život na ostrvu, a najvažnije je da takmičari pobede sami sebe.

Survivor je šou pun iznenađenja i preokreta. Stoga, nekada naizgled najslabija karika je zapravo najjači kandidat za pobedu.

Kako da se prijavite za Survivor?

Deo ove igre bez granica, pune iskušenja i nepredvidivih situacija, možete biti i vi, ako POPUNITE FORMULAR NA OVOM LINKU.

Naravno, pobedniku Survivora sledi velika novčana nagrada.

Jedno od najvećih uzbuđenja u istoriji televizije uskoro počinje s emitovanjem na kanalu televizije Nova S.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.