FOTO: Nova S

Jovana Tomić je u uzbudljivi takmičarski šou program Survivor, koji se emituje na televziji Nova S, došla naknadno, kao dopuna timu zajedno sa učesnikom Ramizom Gusincom. Zbog svoje otvorenosti, ali i zbog druženja i separatisanja sa Ivonom Koković, koja je u međuvremenu ispala iz takmičara, Jovana nije bila najomiljena u svom timu.

Interesantno da Jovana, koja je predstavila i kao model, ima iskustva pred kamerama. Nju smo imali prilike da gledamo u seriji “Složna braća – Next generation”.

PROČITAJTE JOŠ

U pomenutoj seriji ona je bila u ulozi “umproforca” i nosila je vojničku uniformu.

Po dolasku u Survivor, ova mlada glumica i model trpela je kritike svojih saigrača iz crvenog tima. Odmah na početku je ušla u sukob sa Milicom Dabović, kojoj je Jovana iz nekog razloga smetala. Milica ju je tako prozivala da je „laka“, te da „muškarcima sedi između nogu“, a Jovana joj nije ostala dužna.

Članovi crvenog tima su odmah po Jovaninom dolasku, a zbog toga što je Ramiz te nedelje dobio lični imunitet i zaštitu od nominacija za ispadanje, izglasali Ivonu i Jovanu – dve prijateljice čije im se druženje nije dopalo.

Ivona je ispala u duelu, a Jovana Tomić je nastavila da se bori u narednim nedeljama.

Tokom jedne od epizoda, Jovana je otkrila jedan detalj iz svoje prošlosti zbog koje su gledaoci mogli da uvide da i ona ima nežniju stranu – a ne samo onu koju je ostatak tima projektovao.

Ivona Koković Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Ona je govorila o zdravstvenim problemima koje su imali ona i njen brat.

Jovanu su dijagnostifikovali lordozu, odnosno deformaciju kičme, a bratu skoliozu tj, iskrivljenost kičme. Rekla je kako je njihov otac, inače vojno lice, odmah odlučio da im u kući obezbedi teretanu kako bi se kičma ispravila zbog čega su oni stalno plakali i žalili se majci.

Ramiz Gusinac. Survivor, takmičenje, učesnici, tim Srbija, crveni tim
Ramiz Gusinac Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

„Tata je vojno lice i nije uopšte bilo opcije da se kod nas ne trenira i ne vežba. Meni su dijagnostifikovali lordozu. Bratu skoliozu i bila je neka priča, neki pojasevi, operacije… Tata je bio u fazonu neće se desiti i kupio mini teretanu kod kuće. To se vežbalo, mi smo plakali, mrzeli smo ga. Zvali smo mamu krišom: ‘On nas maltretira’ i dan danas sam zahvalna“, ispričala je Jovana.

Jovana je trenutno je u Survivoru sama – s obzirom na to da je Ramiz Gusinac takođe ispao iz Survivora.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Ona leči traume: Jovana o Sumejinoj podršci ženama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare