Natalija Vlahović Čuljković Foto: Printscreen

Natalija Vlahović Čuljković je pozlilo letos nakon jedne proslave.

Glumica koju smo upoznali u „Srećnim ljudima“, nakon infarkta koji je doživela letos u Crnoj Gori oseća se bolje i nastavlja sa poslom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Dobro se osećam i hvala svima koji su brinuli o meni. Uskoro ponovo stajem na scenu, tačnije 10. decembra, i igram predstavu ‘Da krenemo ispočetka’ u Madlenijanumu. Sad slavim taj datum, 31. avgust, kao svoj rođendan. Svi treba da slavimo život“, započinje priču Natalija.

Natalija je objasnila i šta je najverovatnije dovelo do bolesti.

„Sigurno je za to kriva i genetika, a drugi deo su cigarete i stres. Obično kažu da je to muška bolest u 90 odsto slučaja. Meni se to dogodilo. To je jedno ružno iskustvo. Brzom reakcijom moje ćerke i metalizom u bolnici ‘Meljine’ su mi razbili tromb. Posle su me poslali u Klinički centar Podgorica, gde mi je ugrađen stent, i nakon dana oporavka sam otpuštena kući. Posebno moram da zahvalim mojoj braći u Crnoj Gori i doktoru Siniši Dragniću i celom medicinskom osoblju. Po povratku u Beograd, prvu kontrolu sam imala na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, zatim na Institutu za rehabilitaciju i sada o meni brine u KC Srbije najbolja doktorka prof. unv. dr sc. med. specijalista interne medicine endokrinolog Svetlana Vujović“, rekla je ona za „Kurir“.

Natalija Vlahović
Natalija Vlahović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nakon ovog nemilog iskustva, donela je bitne životne odluke i dala savet ostalima.

„Živimo u veoma intenzivnom, teškom i uzbudljivom vremenu, u kom osim što imamo stresove, moramo da donesemo neke odluke i da više vodimo računa o svom zdravlju. Moramo da ostavimo cigarete, što sam ja uradila. Prvu cigaretu sam zapalila još na fakultetu. Ponosna sam što više neću zapaliti nijednu. Potrudiću se da sve što mogu promenim nabolje. Živim bez nikotina i stresa. Sada uživam u malim stvarima, koje me čine srećnom. Više čitam i idem u pozorište. I naravno, vežbam svaki dan i slušam muziku koja me opušta“, zaključila je ona za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu

Komentari

Svi komentari (0)