Halid Beslic
Halid Bešlić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevač je podelio nekoliko detalja iz privatnog života, a osvrnuo se i na odnos sa suprugom Sejdom s kojom je u braku već više od 40 godina.

On je ispričao kako su se i gde upoznali, te šta su sve morali prebroditi tokom niza godina zajedničkog života.

„Ženu nisam upoznao na nastupu. U jednoj kafani gde sam nastupao, na ulazu u Sarajevu… tu je radila moja svastika, bila je kuvarica, i ona me je upoznala sa ženom. Ona nije izlazila po kafanama. Kada smo se upoznali video sam da je to to, zabavljali smo se pola godine i odmah posle toga smo se venčali. Eto, tolike godine funkcionišemo i dan danas. Bilo je teških godina u našem odnosu, ali sve smo prebrodili. Kada smo bili mlađi to je nekako i normalno“, izjavio je Halid za Kurir, prenosi Večernji list.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkrio je kako je njegova supruga imala tumor na jajniku.

„Ja nisam osetio trenutak kada sam bio otac. Imam samo jedno dete. Moja žena je imala problema s jajnicima i zbog toga nismo mogli imati još dece. Imala je tumor na jajniku, to smo rešili operacijom i to je bila posedica. Njima nikad ništa nije nedostajalo… Ja sam stalno putovao, radio… ne možete se baviti muzikom, a da budete stalno kući, zato kažem da nisam osetio te trenutke na pravi način.

Halid Beslic
Halid Bešlić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Ističe da mu nedostaju kolege, te da nema s kim popiti kavu.

„Mladost mi nedostaje! Vreme prolazi… to se neće vratiti, ali mi mladost nedostaje. Što se tiče kolega, mnogi mi nedostaju… Moja generacija nas polako napušta, nemaš sada s kim popiti kafu. Ima tu onih mlađih, ali ne ide da ja budem s njima. Najviše mi nedostaju Kemal Monteno i Davor… s njima sam bio jako blizak. Rastao sam se s njima. Mi smo bili kafanski ljudi, nedostaju mi…“, rekao je pevač.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Posle Parova sam imao infarkt, psihički sam puk’o, čačkalicama sam crtao obezglavljene anđele“: Nemanja Nikolić svedoči o jezivim posledicama učešća u rijalitiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar