Jovana Đorđević, Jovana Djordjević
Jovana Đorđević Foto: Instagram/callmelolita

Manekenka Jovana Đorđević, supruga fudbalera Filipa Đorđevića, otkrila je sa kakvim problemima se suočila zbog biopolimera koji je imala u usnama, a agonija i dalje traje.

Jovana se naime pokajala zbog toga što je popunjavala usne, te je snimila više Instagram storija u kojima je prepričala svoje negativno iskustvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ?????????? (@callmelolita)

„Zdravo, drage moje devojke, danas sam htela da vam kažem jednu bitnu stvar. Ne znam koliko se vidi na snimku, imam borice, ne znam koliko ste ispratili moje storije od pre par dana sa večere“, počela je ona.

Jovana Đorđević, Jovana Djordjević
Jovana Đorđević Foto: Instagram/callmelolita

„Naime, bila sam na injekcijama kortikosteroida kako za usta, tako i za nausnice. Silikon migrira i pomera se sa vremenom i godinama. Moj se između ostalog pomerio u nausnice, tako da sam ja to primetila i počelo je da mi smeta“, nastavila je manekenka, koja je potom otkrila da je za injekcije kortikosterioida čula od prijateljicine prijateljice, koja joj je rekla da su delotvorne za usne.

Jovana Đorđević, Jovana Djordjević
Jovana Đorđević Foto: Instagram/callmelolita

„Onda sam odlučila da želim i nausnice da uradim i tretiram steroidom. Međutim, eto, obilo mi se o glavu. Ono što sam zapravo želela da poručim ovim beskonačnim brojem storija jeste da budete pametne“, navela je ona, pa nastavila:

PROČITAJTE JOŠ

„Nemojte da idete kod neproverenih doktora na preporuke ljudi koje ne poznajete. Nemojte da dozvolite da vam ubrizgavaju silikon biopolimer, ne znam koliko tih podvrsta silikona ima. Ništa što zapravo nigde nije odobreno. Kod nas mislim da to i dalje može da se koristi i obiće vam se o glavu. Nemojte da birate nešto što nije dobro za vas i za vaše zdravlje, samo zato što manje košta. Ja sam se zeznula i napravila tu grešku“, priznala je.

Na kraju se osvrnula na posledice koje ostavlja ovaj tretmana usana.

„Velika je verovatnoća da će to vremenom da se izobliči i da imate ozbiljne posledice, ne samo estetske. Ja sam neko ko je na svojoj koži osetio. Između ostalog, hirurškim putem sam pokušavala da vadim ovaj materijal tri puta, ali kao što vidite, to nikad ne može sasvim da se odstrani. Suština je sledeća: problem sa biopolimerom imaćete kad-tad, a u pokušaju da ga uklonite, možete sebi napraviti još veće probleme. Srećom, mislim da hijaluronom mogu da popunim rupu koju je kortikosteroid napravio (nadam se). Ali je upravo to poenta ovog izlaganja, kraj se ne nazire, godinama se vrtim u krug i ispravljam krive drine samo zato što nisam bila dovoljno obaveštena kao mlađa. Ne nasedajte na lovačke priče i brinete o svom zdravlju na vreme“, zaključila je ona, prenosi „Blic“.

Bonus video

Adrijana Lima prošetala u Veneciji novu haljinu i novog dečka

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.