Rock El Clasico, Stefan Milenković Foto:Nebojša Babić

Jedan od najboljih violinista sveta Stefan Milenković nakon tri decenije života u inostranstvu vratio se u Srbiju. Porodična oaza mu je u Novom Sadu gde živi sa suprugom, gitaristkinjom Goricom Grozdanić, sa kojom je zasnovao porodicu i 2020. godine dobio sina Nikolu. Ipak, ovo nije njegovo prvo bračno iskustvo.

Pričajući o svojoj bivšoj supruzi, Stefan je izjavio da je nekada bolje „prekinuti“.

PROČITAJTE JOŠ

„Moj razvod nije poraz. Jednostavno, moralo je nešto da se promeni. U braku svašta saznaš o ljudima, o odnosima, o ženama. I ne žalim ni jedan sekund koji sam proveo u njemu. Ali kada život krene različitim putevima, i profesionalno i emotivno, bolje je prekinuti“, rekao je Stefan nakon kraha braka za „Blic ženu“.

Na pitanje šta je razvodom izgubio, a šta dobio, Stefan se jednom prilikom našalio.

„Stupajući u brak s Ani dobio sam suprugu. Razvodom sam je izgubio. Pa dobro, možda to i nije tako jednostavno. Ali, to je iza mene, pa sada gledam unapred. Čak bih rekao da od celog iskustva nisam ništa izgubio, već samo dobio. Ali, naravno, to je dosta lično“, izjavio je u intervjuu za „Politiku“ 2010. godine, a kasnije je priznao da je preterivao u radu.

Odlazim iz Italije u Ameriku 1997. godine. Odlazim sam u dvadesetoj godini na poziv Doroti Delej, koja je jedna od najpoznatijih violinskih pedagoga na svetu. U 22. godini dobio sam klasu od deset đaka. Nekoliko godina kasnije stigla je ponuda za Univerzitet u Ilinoju pa smo se tadašnja žena i ja preselili. Ja sam sklon preterivanju u radu, kao da sam trkački konj koji je nervozan kada nema trku. Preterivao sam u radu“, rekao je u intervjuu za „Nedeljnik“ i otkrio kada je razvod usledio

„Svakog petka prve godine sedao sam u avion i putovao iz Čikaga u Njujork, a onda se nedeljom vraćao kući gde me čekaju studenti. I te prve godine samo jedan vikend bio sam kod kuće i onda je usledio razvod. Možda što niko od nas dvoje nije bio kod kuće. I danas smo bivša žena i ja u dobrim odnosima, ali taj rad je uzeo danak“, rekao je Stefan.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Povraćala sam i tresla se, a onda mi je sevnuo donji veš“: Džidža o paklu koju je proživela tokom takmičenja Zvezda Granda i o ocu Bosancu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar