Foto:STZARSPORT Srdjan Stevanovic

Tri godine su joj bile potrebne da pronađe novog partnera.

Pevačica Katarina Sotirović svojevremno je bila u braku sa košarkašem Aleksandrom Rašićem, a više puta su pokušavali da sačuvaju svoju zajednicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Dva puta su se razvodili, a drugi put je bio konačan jer je shvatila da su potpuno drugačiji.

„Jako brzo smo ušli i u vezu i u brak. Tek posle kada su se glave ohladile shvatili smo koliko smo različiti. Tek kada je krenuo pravi život da se ne slažemo. On je igrao košarku i nikada nije bio tu, to nije bilo pravo stanje stvari“, kaže Katarina Sotirović.

Zatražila je stručnu pomoć, a onda shvatila da je previše strašno shvatala razvod i smogla je snage da krene svojim putem.

„Sale nikada nije hteo da ide na terapije, ja sam išla sama sigurno godinu dana. Išla sam jer sam došla do momenta da li je moja želja da se razvedem realna. Da li je ispravno to što osećam. Pre toga ja nisam bila u braku, nisam imala to kao iskustvo. Ja nisam tamo sedela i ogovarala njega… Samo je bilo razvedi se… Pomogla mi je da shvatim da se ništa loše neće desiti kada se razvedem“, kaže Katarina i dodaje:

Foto: E-Stock_stanislav_nedelja

„Iako ne živimo zajedno tri godine, ja vučem ozbiljne posledice. Nemam vere u sebe. Kada izađem na binu ja sam druga osoba. Potpuni kolaps nastaje kada dođem kući i treba da budem sa nekim novim. Svašta se skupi i ne mogu da se opustim. To nervira tu drugu stranu i bude problema. Tek pre četiri meseca, nakon tri godine razvoda imam vezu. Trebalo mi je dosta vremena i mnogo je važno da druga osoba ima mnogo razumevanja za nas koji izađemo iz braka“, kaže Katarina.

Prelomni momenat bio je put na Zlatibor, koji je njen tadašnji suprug odbio.

„Spakovala sam decu i samo uputila na Zlatibor. Taj vikend sam provela sa decom, došla u ponedeljak kući. Decu smo stavili da spavaju i on meni kaže da li hoćeš da gledamo neki film. I ja kažem ovo ne može ovako. Nije bilo suza. Ali posle toga je bila reka suza. Samo je bila žal za neuspehom i krahom“, kaže popularna pevačica za „RTS Ordinaciju“.

BONUS VIDEO: TOP 5 odvala pevačica