Verica Rakočević i Ksenija Vučić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ksenija Vučić, poznata novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića iznenada je sinoć preminula u 54-toj godini u Beogradu.

Pročitajte još:

Ova tužna vest je iznenadila mnoge, a pogotovo osobe koje su bile bliske sa Ksenijom.

Mnogi prijatelji se od nje opraštaju putem društvenih mreža, a jedna od njih je i Verica Rakočević koja je objavila emotivnu poruku.

„Lepa moja, dobra moja, najposebnija drugarice. Provele smo 25 godina zajedno, sinoć se smejale i radovale budućim danima. Ne verujem, neću da prihvatim i urlam od bola. Rekla si da se vidimo u ponedeljak. Vesela i nasmejana. Hvala ti za iskreno prijateljstvo, putuj sa anđelima. Ti si bila anđeo koji hoda zemljom. Zbogom moja Ksendžo“, piše u Veričinoj objavi.

Podsetimo, Ksenija Vučić, poznata novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića iznenada je večeras preminula u 54-toj godini u Beogradu, objavio je predsednik na Instagram profilu.

„Večeras je u Beogradu, iznenada, preminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje dece, Danila i Milice, i moja prva supruga. O mestu i datumu sahrane naknadno ćemo obavestiti familiju i prijatelje“,napisao je predsednik Vučić.

Uzrok njene iznenadne smrti za sada nije poznat.

BONUS VIDEO: Vučić i Gašić na sahrani Marinka Rokvića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar