Eni Veršing Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Porodica potvrdila tužne vesti.

Glumica Eni Veršing, koju pamtimo po ulogama u serijama „Timeless“ i „24“ preminula je u 45. godini, nakon duge borbe sa kancerom.

PROČITAJTE JOŠ:

Vest o njenoj smrti objavio je Enin suprug Stiven Ful na društvenim mrežama:

„Postoji velika rupa u duši ove porodice danas. Ali ona nam je ostavila alate da to ispunimo. Našla je čudo u najjednostavnijem trenutku“, napisao je Ful, koji je takođe glumac i sa Eni ima troje dece.

Glumica je za opaku bolest saznala  2020. godine, a i pored lečenja, nastavila je da radi i da snima seriju „Star Trek: Picard and The Rookie“.

„Nije joj bila potrebna muzika za ples. Naučila nas je da ne čekamo da nas avantura pronađe. ‘Idi i pronađi ga. Ima ga svuda.’ I naći ćemo ga“, napisao je on, prenosi „Deadline“.

Takođe je dala glas Tes u popularnoj igrici „The Last Of Us“, a koju je potom HBO adaptirao u seriju.

Reditelj Džon Kasar sarađivao je sa Eni, te mu je ova vest teško pala.

„Srce mi je slomljeno na više komada nego što mogu da izbrojim. Eni je došla u moj život otvorenog srca, njen talenat mi je oduzimao dah. Eni je postala više od saradnice, postala je prijatelj meni i mojoj porodici, kao i svakom glumcu i saradniku koji smo radili sa njom. Zaista će nam svima mnogo nedostajati. Eni, nedostajaćeš mi, ostavila si dubok trag zbog koga smo bolji ljudi“, rekao reditelj.

Glumica je odrasla u Sent Luisu, a imala je troje dece: Fredija, Ozija i Arči.

BONUS VIDEO: Poslednje pripreme pred ispraćaj Kraljice – hiljade ljudi na ulicama odaju počast Elizabeti