Bilja Krstić Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Pevačica retko govori o privatnom životu.

Poznata pevačica etno muzike, Biljana Krstić jedna je od najcenjenijih domaćih umetnica, a o tome svedoče brojne nagrade koje dobila u svojoj solo karijeri, ali i sa „Bistrikt“ orkestrom.

PROČITAJTE JOŠ:

Nju najčešće možemo videti u javnosti na događajima, koji su vezani za njen posao, a izjave za medije retko daje.

Ipak, poznato je da je Biljana veoma mlada ostala bez roditelja, a kako je jednom prilikom rekla za „Kurir“, mislila je da je to najteži gubitak koji je osetila. Međutim, potom joj je umrla rođena sestra Vera, a što je veoma teško podnela.

Niz tragičnih događaja nastavio se pre nešto više od dve godine, kada je preminuo glumac Tihomir Arsić, sa kojim je Biljana u braku dobila ćerke Milicu i Lenku.

„Danas odlazi jedan važan deo mog života. Sa sobom si poneo deo naše mladosti i bezbrižnosti. Naša deca su, i uvek će ostati, deo nas. Pamtićemo sve ono što smo najviše volele u tebi“, napisala je ona na Instagramu na dan Arsićeve sahrane.

Ova Nišlijka je jednom prilikom kazala da o svom odlasku ne razmišlja.

„O poslednjem putovanju još uvek ne razmišljam, ali evo citiraću moju divnu drugaricu Gagu Rosić: ‘Od nas su brži naši životi i kako god da je, uvek nas prestignu na svim putovanjima‘“, rekla je Bilja.

BONUS VIDEO: Bilja Krstić: Izvorna muzika nema pravu podršku u javnosti

Komentari

Svi komentari (0)