Foto:Zoran Lončarević

Dušan Jovančević, i dalje zakoniti muž Tanje Savić, uspeo je da izazove dodatni gnev javnosti nakon pretnji da će objaviti intimni snimak pevačice, kao i dokaze da ona konzumira kokain. Tviterom kruže brojni komentari korisnika koji su poslednji potez Jovančevića oštro osudili.

Pre nekoliko nedelja je počela da kruži priča o navodnoj vezi Tanje Savić sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem. Iako niko od njih nije ni potvrdio ni demantovao ove navode, suprug pevačice je reagovao na tu vest najgnusnijim komentarima.

PROČITAJTE JOŠ

On je kao vid „osvete“ za navodnu preljubu (iako već neko vreme ne živi u zajednici sa Tanjom), zapretio objavljivanjem njenog intimnog snimka, a tvrdi i da ima dokaze o njenoj konzumaciji narkotika.

Na ovaj vid „obračunavanja“ sa ženom koja je njegova samo još na papiru, reagovala je Tviter zajednica i osudila takvo ponašanje Jovančevića.

Iako je danas postalo uobičajeno prepucavanje preko medija u borbi za različite ciljeve, čini se da je Jovnačević otišao korak dalje poslednjim potezom.

Stiče se utisak da nema svest o tome da će i njegova deca jednog dana biti u mogućnosti da pročitaju sve što je govorio o njihovoj majci, pa se postavlja pitanje šta je potrebno da se desi kako ovakve pretnje više ne bi dobijale medijski prostor.

BONUS VIDEO: Tanja Savić o navodnoj aferi s Draškom Stanivukovićem

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)