Foto: Printscreen / Instagram (@shawnwolfers)

Šon Pol Bertrand, takođe poznat kao gej porno glumac Šon Vulf, preminuo je u 35. godini. Uzrok smrti je navodno bilo predoziranje drogom 27. decembra.

Žena po imenu Valeri Velner objavila je na svom Fejsbuk profilu zahvalnost fanovima na podršci.

„Šon je bio svetlo na ovom svetu, a sada je svetlo na nebu. On je sa svojom bakom Kiki, koja je preminula prošlog marta. Takođe je sa svim svojim prijateljima i porodicom koji su išli pre njega. Kao što većina vas zna, Šon je preminuo od predoziranja drogom 27. decembra“, napisala je ona.

Velner, koji tvrdi da je Volfova majka, primetila je da je on bio u tuđoj kući tokom noći kada je preminuo. Nažalost, porodica ne zna tačno gde je bio ili sa kim je bio. Ona je dodala da nema krivice, ali da još treba uzeti neke od njegovih ličnih stvari i zatražiti pomoć da se vrate kući.

PROČITAJTE JOŠ

U međuvremenu, poslednja slika na Vulfovom Instagram nalogu prikazuje ga kako se smeši pored božićne jelke na Badnje veče.

Iako za ovu objavu nije napisan natpis, odeljak za komentare je preplavljen tugom zbog njegove smrti. Većina komentatora ga se seća kao ljubaznog čoveka koji je prerano otišao sa ove zemlje.

Vulf je prvi put privukao pažnju 2009. pod pseudonimom Drev za solo scenu za producentsku kuću Šona Kodija. Njegova plava kosa, mišićava figura i svestranost pomogli su mu da stekne popularnost. U karijeri je takođe snimao scene za filmske studije za odrasle Falcon, Hot House i Raging Stallion. Godine 2013. Raging Stallion mu je dodelio titulu „Čovek godine“.

BONUS VIDEO: Minut ćutanja u Areni zbog smrti Mihajlovića