Tijana Milošević Foto: Instagram/I&F Grupa

Predviđali su joj uspešnu karijeru, imala je velike planove za budućnost, ali sve se promenilo u jednom danu.

Manekenka Tijana Milošević ostaće upamćena po brojnim reklama koje je snimila, a bila je i zaštitno lice velikog broja časopisa i proizvoda, između ostalog i keksa “Plazme”.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, njen uspon kada je karijera u pitanju prekinula je prerana smrt. Mlada manekenka preminula je 2011. godine u 30. godini života.

Naime, Tijana je otišla kod zubara, posle čega je, kako se navodi, dobila sepsu, a četiri dana posle toga nas je napustila.

Kasnije su se pojavile različite priče šta je tačno bio uzrok njene smrti, a Mina Zimonjić, vlasnica jedne modne agencije, objasnila je tada da se Tijana četiri dana borila za život i suočavala sa ogromnim mukama.

„Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji: ‘Tvojih pet minuta, nečiji ceo život’”, rekla je tada Mina.

Nakon njene smrti ni Mina Zimonjić, ni Tijanin suprug Milan nisu želeli da kažu kako je manekenka dobila sepsu, a kako su mediji tada preneli, prema nezvaničnim informacijama do trovanja je došlo nakon popravke zuba.

Kao se dalje pisalo, Tijana je bolovala od Lupusa, a nakon popravke zuba dobila je temperaturu.

Tijana Milošević Foto: Instagram/I&F Grupa

„Ništa je neće vratiti. Zvali smo Hitnu pomoć. Lekarima smo objasnili da nam ćerka boluje od lupusa i da ima visoku temperaturu, a oni su nam rekli da je verovatno reč o virusu i da popije čaj. Došli su nekoliko sati kasnije, kad smo ih ponovo pozvali. Tijana je tad gorela, imala je temperaturu 40 stepeni. Odveli su je u bolnicu u Višegradskoj ulici“,  ispričala je tada njena majka za „Kurir“.

„Pacijentkinja je preminula 20. oktobra od komplikacija nastalih zbog sistemskog lupusa. U pitanju je bolest koja se može manifestovati na mnoge načine, između ostalog i kao sepsa, tako da ne znamo tačan uzrok smrti“, rekao je tada sagovornik „Kurira“ iz KBC.

Za lepom manekenkom ostao je sin koji je imao samo godinu dana, suprug i roditelji.

BONUS VIDEO: Da li bi u Srbiji mogla da bude prihvaćena manekenka sa Daunovim sindromom?

Komentari

Svi komentari (1)