Kuba Guding Džunior Foto: EPA-EFE/Jefferson Siegel

Poznati glumac Kuba Guding Džunior izjasnio se krivim po jednoj prekršajnoj tački za nasilno dodirivanje, skoro tri godine nakon što je uhapšen.

Guding je imao krivično suđenje zbog optužbi za neželjeno seksualno dodirivanje tri žene u restoranima i noćnim klubovima na Menhetnu 2018. i 2019. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Uhapšen je u junu 2019. godine, nakon što ga je 29-godišnja devojka prijavila policiji, tvrdeći da joj je dodirivao grudi bez njenog pristanka.

Nakon toga, tužbe na njegov račun su počele da se gomilaju, i desetine žena iznele su tvrdnje da su doživele slične neprijatnosti od dobitnika Oskara.

Gudingovo izjašnjavanje o krivici odnosilo se na incident iz 2018. godine u noćnom klubu „LAVO“ gde je navodno nasilno dodirnuo ženu na neprikladan način, a glumac je rekao sudiji da je tada poljubio konobaricu.

Njegovi advokati su rekli da su tužioci bili previše pod uticajem pokreta „Me too“ i da su zbog toga pokušali da uobičajene gestove ili nesporazume predstave kao zločin, a tužioci su želeli da pozovu i ostali svedoci, odnosno žena koje tvrde da ih je Guding nasilno dodirvao, prenosi The New York Times.

Do sada je slučaj nekoliko puta odlagan, a njegovi advokati su u više navrata tražili da se optužbe protiv njega smanje ili odbace. Izjašnjenje Kube Gudinga Džuniora o krivici usledilo je sada, skoro tri godine nakon Kubinog hapšenja.

Podsetimo, još 2013. godine Kuba Guding Džunior bio je optužen za silovanje jedne žene u Njujorku.

BONUS VIDEO: Najpoznatiji negativac Holivuda dobio svoju voštanu figuru

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)