Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Popularna glumica Fren Drešer proslavila se ulogom dadilje Fren u seriji "Dadilja", koja je bila jedna od najgledanijih devedesetih godina.

Fren je progovorila o traumatičnom iskustvu koje je doživela.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, 1985. godine, kada je imala 28 godina, glumica je silovana. Detalje ovog događaja, ali i posledice sa kojima se suočavala nakon traumatičnog iskustva, objavila je u svojoj autobiografiji, koja je nedavno objavljena.

U toku jedne večeri, dok su glumica i njen suprug uživali sa njenom prijateljicom i boravili u kuhinji njihove kuće, u njihov dom su upali razbojnici i tada silovali Fren i njenu prijateljicu. Razbojnici su im pretili pištoljima, dok su njenog supruga Pitera Marka Džejkobsona vezali i naterali da sve to posmatra.

„Tada nismo znale da su taj muškarac i njegov brat bili na uslovnoj slobodni. Bilo je grozno i pomisliti da je bio zatvoren, a potom pušten, i da je nakon svega to uradio“, rekla je glumica.

Ona je, iako preplašena zbog ovog događaja, uspela da policiji opiše počinioca, pa su nadležni uspeli da ga brzo pronađu.

„Budući da imam fotografsko pamćenje, pomogla sam policiji i ilustratoru da napravi skicu prema kojoj su ga kasnije pronašli i priveli“, ispričala je Fren.

Muškarac koji je silovao glumicu i njenu prijateljicu je sada zatvoren, a njoj olakšava pogled na ovaj događaj upravo to saznanje, jer je sada sigurna da neće ponovo nekom učiniti nešto slično.

Foto: Maarten de Boer for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Barem sam nakon svega imala taj završetak, koji mnoge žene nemaju. Ne moram da se bojim da ću ga sresti iza nekog ugla. Nakon što se to dogodilo, rekla sam prijateljima, ali nisam imala snage da nazovem svoje roditelje i kažem im šta se dogodilo“, otkrila je glumica.

Fren je prvi put je o silovanju govorila još 1996., jer joj je tada dijagnostikovan rak materice, a detalje ovog iskustva napisala u svojoj autobiografiji „Enter Whining“.

BONUS VIDEO: Bojana Novaković: Ne smeju da me uhapse

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)