severina
Foto: Instagram/severina

Njima je najviše verovala, a ostavili su je kad su joj bili najpotrebniji.

Pevačica Severina Vučković juče je privedena u policiju nakon sukoba sa svojom sestrom Marijanom koji se odigrao u stanu njihove majke Ane.

PROČITAJTE JOŠ:

Ubrzo su isplivale i fotografije na kojima se vide povrede na Severininom licu i po rukama, a bilo je navoda da je Marijana sve inscenirala u dogovoru sa pevačicinim bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Popović i Marijana ovo su demantovali, a sukob sestara iznenadio je mnoge, budući da su donedavno bile u dobrim odnosima.

Marijana je, inače, novinarka i živi u Beogradu.

Marjana Vučković i Severina Vučković Foto: Nino Strmotic/PIXSELL, Zoran Lončarević

Sa druge strane, poznato je da je Seve u prilično lošim odnosima sa drugom sestrom, Zdenkom, koja živi u Turnju kod Zadra.

Naime, Zdenka se odrekla Severine kada se ova udala za Igora Kojića, tvrdeći da udaju za Srbina ne može da joj oprosti.

„Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra vaspitana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život.Molim za njeno zdravlje i sreću“, rekla je tada Zdenka za Slobodnu Dalmaciju.

Kasnije je istakla da nije bila ni na sestrinim koncertima.

Severina i Zdenka Vučković Foto:Screenshot

„Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd“, rekla je Zdenka.

Ovo je, prema pisanju medija, bila samo kap u prepunoj čaši, budući da su sestre i ranije bile u sukobu, kako se pisalo, oko nekakvog zemljišta u Splitu.

Zemljište koje je bilo u vlasništvu porodice Vučković iskorišćeno je za izgradnju šoping centra 2015. godine, a Marijana i Zdenka su očekivale da će se Severina uključiti u ovaj sudski proces, ali ona to nije učinila.

Ipak, sestre nisu jedine koje su Severini okrenule leđa. Dva najvažnija muškarca u njenom životu učinila su isto.

Foto:Zoran Lončarević

Svima je dobro poznato da je pevačica bila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem sa kojim je dobila sina Aleksandra. I mada je delovalo da žive idilu, ubrzo je u javnost isplivao sav „prljav veš“ iz njihovog zajedničkog života.

Milan je tada odlučio svim silama da se potrudi da dobije starateljstvo nad sinom, a Severina je u više navrata javno govorila kroz kakav pakao je prolazila tokom te borbe.

Poražavajuća vest za pevačicu stigla je 28. novembra 2019. godine kada je u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu odlučeno da dete živi sa ocem koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta. Sudija u odluci nije navela na kojoj će adresi dečak živeti.

Privremena mera značila je da Severina već istog dana sina treba da preda ocu, koji ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu, gde će se dalje brinuti o njemu.

Majka je, prema ovoj odluci, dete mogla da viđa dva puta nedeljno, popodne, kao i svakog drugog vikenda od subote ujutru do nedelje uveče.

severina
Foto:Zoran Lončarević

„Presuda govori o tome da nikada nije postojao razlog da mi se oduzima dete. Mreža uhodanih pojedinaca priuštila mi je 20 meseci tuge i 8 godina sudskog pakla. Znam da nije gotovo, ali znam i da dete dolazi kući makar na pola vremena. Bitka je dobijena i hvala svima koji su uz mene, koji su verovali u sistem i poštenje“, poručila je pevačica tada putem svog PR tima.

Sve vreme borbe za dete i patnje kroz koju je prolazila, najveća podrška joj je bio suprug Igor Kojić. Međutim, njih dvoje su prošle godine izdali zvanično saopštenje da se razvode, ali da će ostato u korektnim odnosima.

Igor se čak, uprkos razvodu,  spominjao i kao jedan od mogućih svedoka u Severininu korist u njenoj borbi za starateljstvo.

Imajući sve to u vidu mnoge je šokirala vest o tome da se Igor Kojić i Milan Popović sada druže.

Naime, Popović je sa sinom bio na Kojićevom rođendanu, a priča se da su čak i letovali zajedno.

Oni su zajedničke fotografije delili na društvenim mrežama, a Kojić se Milanu zahvaljivao na tome što mu je na rođendan doveo malog Aleksandra koji je „deo njegove porodice“.

„Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje mnogo volim i sa kojim sam proveo prelepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako ce biti i vazda. Živeli“, napisao je Igor, a svima je posebno upalo u oči to što je dečak sa ocem i Kojićem pozirao i fotografiju su objavili na Instagramu, što je Popović izričito zabranio detetovoj majci koja ne sme da objavljuje fotografije na kojima se detetu vidi lice.

Mnogi su ovaj Kojićev postupak žestoko osudili, govoreći kako je okrenuo leđa Severini i izdao je na najgori način, budući da je dobro upućen u to kroz šta je sve prošla sa Popovićem.

Igor Kojić i Severina
Igor Kojić i Severina Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Ipak, tu nije kraj bliskim ljudima koji su izdali Vučkovićevu.

Ona je prošle godine rekla kako je tek tada saznala ko je pustio njen intimni snimak na kom je bila sa tadašnjim partnerom Milanom lučićem.

Iako nije navela ime, rekla je da se radi o osobi koja joj je veoma bliska.

„Znam ko je, saznala sam prošle godine“, rekla je ona za Novosti.

Očigledno, punu podršku i ljubav pruža joj jedino majka Ana koja je i tokom aktuelnog sukoba svojih ćerki otvoreno stala na Severininu stranu.

„Marijana je došla ni od kuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru“, rekla je ona za Večernji list.

BONUS VIDEO: Fatalna privlačnost: Severina, Nikolina i ostale Hrvatice koje vole Srbe

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare