Foto: discovery+ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Selma Bler s javnosti je podelila detalje borbe s teškom bolesti nakon što joj je pre nekoliko godina dijagnostifikovana multipla skleroza zbog koje joj se život u potpunosti promenio.

PROČITAJTE JOŠ

„Samo želim da pomognem drugima da se bolje osećaju“, izjavila je u filmu koji se trenutno prikazuje i u kojem se mogu videti poteškoće s kretanjem i govorom s kojima se glumica suočava.

Naime, „Introducing Selma Blair“ dokumentarni je film koji se fokusira na njenu borbu i lečenje, kao i prilagođavanje na život s bolesti kako bi pomogla onima koji se nalaze u sličnoj ili istoj situaciji kao i ona.

Rediteljka Rejčel Flejt prikazala je i kako se glumica podvrgava tretmanu matičnim stanicama koji je obećavajuć za njeno stanje, ali, ona ipak ima teške posledice na organizam. Selmi su se na licu pojavile modrice, trpi bolove, a u isto vreme progovara o osećajima straha i smrtnosti, te ni u jednom trenutku ne gubi optimizam.

Bolest joj je dijagnostifikovana 2018. godine, a u javnosti se prvi put nakon toga pojavila na dodeli Oskara 2019. godine.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)