Influenserka Kristina Kika Đukić, koja je preminula u noći između 8. i 9. decembra, sahranjena je danas na groblju Lešće uz pesmu "Kristina".

Na Lešću su se okupili mnogobrojni članovi porodice, prijatelji, kolege influenseri, ali i nekoliko desetina njenih pratilaca na društvenim mrežama kako bi Kiku ispratili na večni počinak.

Sahrana Kristine Đukić Kike Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kristina je na večni počinak ispraćena uz pesmu Divljeg kestena „Kristina“, a njena majka je sve vreme neutešno jecala.

„Kristina, gde si sad, kiše padaju. Tvoje mi ruke noćas trebaju. Ja nemam snage da te izgubim, ljubav je tamo gde si ti.

Kristina, gde si sad? Da l’ si nestala kao u stihu starih pesama? Kristina, gde si sad, da l’ si nestala kao u stihu starih pesama sahrani me pokraj puta, gde prolaziš češće puta“, glase stihovi ove pesme.

Opelo je završeno oko 14 sati, nakon čega se tužna povorka uputila ka grobnom mestu.

Iako zbog nagađanja uzroka smrti dvadesetjednogodišnje influenserke Kristine Kike Đukić, sveštenik nije hteo da drži opelo, danas su se na groblju na Lešću pojavila dva sveštena lica.

Opelo je počelo nešto posle 13.30 sati.

Sahrana Kristine Đukić Kike Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Među prvima su na groblje stigle tetka i sestra preminule devojke koje su donele venac s posvetom „Poslednji pozdrav od sestre Dragane i tetke“.

Od poznatijih influensera tu su Andrija Jo, Stefan Janković, Ana Lazarević, gejmer Dex Rock i drugi.

Sahrana Kristine Đukić Kike Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nešto pre 13 sati na groblje su stigli Kristinini najbliži članovi porodice. Njena majka se uplakana jedva drži na nogama dok je pridržavaju porodica i prijatelji.

Sahrana Kristine Đukić Kike Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kristina će biti sahranjena u belom kovčegu, koji je prekriven cvećem.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, dvadesetjednogodišnja Kika Đukić preminula je 8. decembra. O uzroku njene smrti su mediji nagađali, a porodica se pre dva dana oglasila saopštenjem da je nakon obdukcionog nalaza utvrđeno da je uzrok smrti nepoznat.

Voljeno lice gejmerske scene Srbije, Kika se proslavila igrajući Minecraft na Jutjubu i Twitchu – sajtu za gejmere. Na Instagramu ju je pratilo više od 360 hiljada ljudi.

Bonus video

Preminula jutjuberka – Od devojke koja je promašila školu, do internet zvezde

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare