Marijane Seifert Foto: Zoran Lončarević

Poznato i kada su poslednji put videli ćerku.

Nekadašnja pobednica rijalitija „Veliki brat“ Marijana Seifert nestala je pre skoro dve nedelje i zagrebačka policija od tada intenzivno traga za njom.

PROČITAJTE JOŠ:

Njeni roditelji neutešni su jer još nemaju nikakve vesti o ćerki, a kako piše Slobodna Dalmacija, poslednji put su je videli za katolički Uskrs, kada su je posetili u Zagrebu gde živi sa svojim suprugom Karlom.

Marijana ima još dve sestre, a odrastale su u Kninu, gde njihovi roditelji i danas žive, a za medije se sada oglasio kolega Marijaninog oca, Tomo Zelić.

„Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju ovo proživljavati, to je jedan veliki šok! Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti, razne su teorije… Od toga da je Marijana namerno ostavila dokumenta, pa otišla dalje do toga da se dogodilo ono najgore. A možda je i naišla na nekoga ko joj je napravio neko zlo. Ivo je izgubljen u svemu ovome. Supruga je u još većem šoku, stalno govori da ne zna hoće li uspeti izdržati i preživeti sve ovo“, rekao je on za Slobodnu Dalmaciju.

BONUS VIDEO: Nemeš o Marijani 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)