Marko i Marija Bulat Foto: E-stock Danijel Milutinović

Pevač Marko Bulat primljen je danas u Urgentni centar zbog povreda koje mu je, navodno, nanela supruga Marija Bulat.

Kako pišu domaći mediji, pevač je povrede zadobio u porodičnom stanu u Novom Beogradu, gde živi sa svojom suprugom Marijom.

PROČITAJTE JOŠ:

Bračni par nalazio se više puta u centru pažnje javnosti zbog brojnih skandala koji su se za njih vezivali.

Marija Bulat već tri puta se našla u središtu afere sa kokainom.

U avgutu 2017. godine pevača Marka Bulata i njegovu suprugu Mariju privela je policija u Crnoj Gori zbog posedovanja narkotika.

Pripadnici barske policije tokom racije u baru na plaži „Tropski raj“ pronašli su u tašni Marije Bulat kokain i marihuanu. Marija je tokom ispitivanja tvrdila da je droga njena i da je ona konzumira. Protiv nje je tada podneta prekršajna prijava, jer je reč o manjoj količini narkotika, kako su tada pisali mediji.
Marko Bulat je tada takođe saslušan, a posle ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora.

I godinu dana pre ovog privođenja popularni pevač i njegova supruga našli su se u centru skandala zbog narkotika. Naime, tada je u velikoj akciji beogradske policije „Cunami“, uperene protiv narko-dilera, privedena je Marija Bulat zbog toga što je policija pronašla dva grama kokaina. Ona je kasnije sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu. Priznala je, navodno, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, da je od dilera kupila dva grama kokaina.

Marija i Marko u braku su od 2015. godine, a pevač je svojevremeno izjavio da je odmah znao da je upravo ona prava žena za njega. Upoznali su se na njegovim nastupima, jer je Marija volela pesme Marka Bulata. Ubro su se zbližil, a onda vezu krunisali brakom.

Treći put uhapšena je na Novom Beogradu, kada je policija upala u kozmetički salon koji je u njenom vlasništvu. Prilikom akcije policija je pronašla izvesnu količinu droge, dve vagice za precizno merenje i zaplenili su 2.000 evra, kao i tri automobila.

Marko i Marija Bulat Foto: E-stock/Aleksandar Nalbantjan
Marko i Marija Bulat Foto: E-stock/Aleksandar Nalbantjan

Marija ima i ćerku iz prvog braka Sofiju koja je u sjajnim odnosima sa Markom. U braku sa pevačem Marija je dobila dvoje dece, sina Savu i ćerku Doroteu.

Marija Bulat godinama vodi borbu sa anemijom, a zbog lošeg zdravstvenog stanja u više navrata bila je u bolnici.

Pevač je u toku lečenja bio uz svoju suprugu, te joj je nesebično pružao podršku. On je više puta javno govorio o bolesti sa kojom se nosi Marija.

Međutim, naretko su izjavljivali da je njihova ljubav jača od svega pa i kroz dobre i loše dane prolaze nerazdvojeni.

BONUS VIDEO: Marko Bulat o devedesetim, kriminalu, drogi

 

Komentari

Svi komentari (1)