Olja Crnogorac Foto:E-stock/Časlav Vukojičić

Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac objasnila je i kako se izvukla iz toksičnog odnosa

Olja Crnogorac na društvenim mrežama često deli detalje iz svoje svakodnevice, ali i savete ženama koje prolaze kroz slične ili iste situacije kao i ona. Ovoga puta, dotakla se jednog svog bivšeg partnera, pa otkrila kako je dugo trpela psihičko zlostavljanje – sve dok jednog dana nije ustala i rekla „da je dosta“.

PROČITAJTE JOŠ

„Svaki momak će pokušati da vas promeni, to je nepisano pravilo. Evo mog primera jednog bivšeg dečka“, počela je ona na svom Instagramu, pa dodala:

„Upoznao me je doteranu, sređenu, našminkanu, kao damu. Vremenom, jer sam bila labilna, me je pretvorio u dečačića, u starkama i pocepanim farmerkama. Objasnio mi je da se ja inače oblačim previše strogo, kao tetka neka, vodao me je po rejv žurkama i sve je to tendenciozno radio da ja izgubim samopouzdanje i da me sruši kao ličnost.“

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

„Zaljubljena i glupa, na sve sam pristajala. Svaka moja drugarica je za njega bila ološ, uvek mi je nalazio mane… Ismevao je moje navike, to je trajalo dugo. Sve dok se ja nisam probudila i rekla da je dosta. Sve smo mi vredne i posebne baš ovakve kakve jesmo. Ne dozvolite da vas jedan dripac kontroliše. Posle toga je dolazio na moj stan i plakao. Kada shvatite da nećete biti sa zlostavljačem, kao u mom slučaju psihičkim zlostavljačem, onda samo presečete. Danas niko više ne može da me za*ebava i živim život kakav zaslužujem sa svojim partnerom“, naglasila je Olja.

BONUS VIDEO: TOP 5 domaćih glumaca koji su uspeli u inostranstvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar