Marko Arsenijević Foto: Instagram/arsaovde

Evo šta je rekao.

Tiktoker Marko Arsenijević Arsa optužen je za nasilje od strane njegove bivše devojke, takođe tiktokerka Nike Ilčić.

PROČITAJTE I

On se sve do sada nije oglašavao povodom optužbi, ali je odlučio da kaže sve što ima na Instagramu.

„Čitam vaše komentare ispod moje poslednje objave, čitam vaše poruke koje mi šaljete danonoćno i želim da vam kažem da je svaki vaš komentar i vaša poruka stigla do mog srca. Ne možete ni da zamislite koliko mi je vaša podrška u ovoj situaciji bila svetlost koja je u meni vraćala nadu“, započeo je Arsenijević i dodao:

„Preplavijen emocijama čitam svaki vaš komentar. Hvala vam što mi verujete, hvala vam što imam najjači komjuniti i što sam na svojim društvenim mrežama okupio najbolju publiku na svetu. U momentima kada sam mislio da sam sve izgubio da je ono što sam gradio godinama propalo zbog nečega što nikada nisam uradio, vi ste stali uz mene i odlučili da mi verujete. Vi ste moja druga porodica koja me nikada nije izdala i obećavam vam da ni ja vas nikada neću razočarati i izdati, a uskoro se vraćamo svakodnevnim klipovima kojima sam izmamio osmeh mnogima a to je i cilj društvenih mreža.“

Foto: Instagram/arsaovde

Arsa se zahvalio i kolegama na podršci kao i svojim prijateljima.

„Ne mogu a da se ne obratim mojim kolegama koje su mi pružile podršku. Hvala vam, hvala vam što ste razmislili i sačekali da čujete i moju stranu priče. I naravno, najveće hvala mojim prijateljima koji su se za moju pravdu lavovski borili dok sam ja bio sprečen da se borim, koji su sa mojom porodicom noćima prolazili pakao i bili im najveća podrška. Hvala vam što ste moji prijatelji! Pravda je spora ali dostižna, a ja ću strpljivo čekati svoju pravdu i dokazati da nasilje uz ime i prezime Marka Arsenijevića nikada neće moći da stoji! Ovo je ujedno i moje poslednje obraćanje vezano za ovu situaciju. Sve vas volim“, napisao je Marko.

Podsetimo, Arsenijević je ranije bio u vezi sa još jednom tiktokerkom Elenom Stojčevski koja je javno istupila rekavši da nije nikad doživela nasilje od njega.

„Prethodnih godinu dana nisam imala kontakt sa njim, nemam ni lepo mišljenje o njemu jer neke stvari nisu bile ljudske nakon raskida, ali neću pričati ružno o njemu jer to nije u redu. Što se tiče psihičkog nasilja, pa ja drugaricu torturišem svakog dana. Smaram je, pričam joj da je debil, da je retardirana. Ne znam šta da kažem osim da koliko ja poznajem tog dečka, a bili smo u vezi dve godine, on nije sposoban za tako nešto“, ispričala je Stojčevski.

BONUS VIDEO Lepa Brena o nasilju nad ženama