Nikolina Kovač i Saša Kapor Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Nikolina Kovač je zbog udesa doživela veliki stres, te je dobila strah od letenja i vožnje kolima.

Pevačica Nikolina Kovač je već deset godina na muzičkoj sceni, a sa kolegom Sašom Kaporom dobila je dvoje dece.

PROČITAJTE JOŠ

Ona se prisetila dela života kada je doživela najveći stres ikad, nakon saobraćajne nesreće koju su ona i Saša doživeli u automobilu kada je s njima bio i sin Nikolaj.

„Kada sam snimila svoju drugu pesmu ‘Sumnjivo lice’, i posle udaje i porođaja se vratila na scenu, Saša, Nikolaj i ja smo doživeli veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u reku i to je bio jako veliki stres za mene“, započela je traumatičnu priču Nikolina, a zatim objasnila da se zbog toga dugo klonila automobila.

„Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila… Trajalo je to dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja“, ispričala je Kovačeva sa suzama u očima i setila i scene koju nikada neće zaboraviti, kada joj je jedino bilo važno da spase svog sina.

Nikolina Kovač Foto:

„Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor jer je voda došla iznad nivoa prozora bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila sam da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života.“

„U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život vratim mir. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona“, ispričala je ona u ispovesti za „Alo“.

BONUS VIDEO: Top 5 propalih biznisa domaćih zvezda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

Tagovi

Komentari

Svi komentari (2)