Seka Aleksić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je iskreno ispričala kroz šta je sve prošla u najtežem periodu svoga života.

Seka Aleksić ne govori često o svom privatnom životu, međutim, jednom prilikom otkrila je detalje koji su joj obeležili detinjstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

Odrasla je u siromaštvu i kao devojčica bila je svedok porodičnog nasilja, a svi ti događaji i danas su urezani u njenom sećanju.

„Tata mi je sada pokojni i on je bio dobar čovek, ali postoje stvari koje su se desile i koje ne mogu da se izbrišu. Ja sam mu sve oprostila. On je voleo da popije i bio je u stanju sve što zaradi da daje deci koja nemaju, da čašćava sve moguće ljude. Proradila bi mu ljubomora i imao je zbog toga probleme sa mojom majkom, ona je najviše stradala, dobijala je batine. Bilo je više situacija kad smo ih brat i ja razdvajali, ona danas ima ožiljke po licu od tog perioda. Razvela se zbog toga i ja je razumem, to ne treba niko da preživljava. Posle toga otac odlazi u inostranstvo da radi i mi se nismo čuli jedno pet-šest godina. Ja sam odrasla uz očuha Milana, kojeg mnogo volim i koji nas je gledao kao svoju decu. Išao je u nadnicu da bi meni zaradio za autobusku mesečnu kartu, da bih išla u školu“, rekla je Aleksićeva u emisiji “Preživeli”.

Pevačica je sa šest godina izbegli su iz Zvornika i sa porodicom se preselila u Banju Koviljaču, gde je upisala školu.

„Jako smo teško živeli, bili smo u izbegličkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega“, rekla je Seka i dodala:

„Deca su bila brutalna prema meni. Ismevali su me zbog jekavice, zbog pocepane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam želela ništa da kažem majci, jer nisam želela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju. Posebno kad su saznali da mi je majka muslimanka, imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, cepali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni, jer danas ne bih bila ovo što jesam.“

Pevačici majka nije dozvoljavala da se bavi pevanje, a ona je otkrila ko ju je podržavao na tom putu:

„Mama mi nije dozvoljavala da pevam, bežala sam od kuće, a očuh mi je pomagao da ostvarim svoje snove. Počela sam da pevam sa četrnaest godina i išla krijući na žurke, on mi je pomagao da to sakrijemo od mame. Međutim, ona je saznala i samo se pojavila jednom u klubu, a ja sam se skamenila kad sam je videla i ispustila mikrofon. Kad sam joj objasnila da je to moj san i pokazala da sam samo za to veče zaradila pet puta više nego ona u nadnici od jutra do mraka, malo je popustila. Od toga smo kupili zamrzivač, i tako je to krenulo“.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica

Komentari

Svi komentari (0)