Foto:Screenshot/TV Pink

Nataša Đukić, majka preminule jutjuberke Kristine Kike Đukić, bila je gošća jutarnjeg programa na televiziji Pink sa voditeljkom Jovanom Jeremić. Sve je bilo u redu dok Nataša Đukić nije spomenula predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

U jednom trenutku programa, Nataša Đukić je krenula da kritikuje Tužilaštvo, ali i predsednika Srbije, a odmah joj je isključena bubica. Kako u ekskluzivnom razgovoru za Nova.rs kaže, besna je i ogorčena na Srpsku naprednu stranku, iako je bila član iste.

PROČITAJTE JOŠ

„Znači kada je Kika u pitanju ne bih mešala politiku, ali sam htela da kažem, a očigledno je viđeno da nisu hteli da me čuju, da sam ja od 2008. godine, od aprila, pre nego što se konstitutisala SNS, bila njihov član tada. Ne postoji štand niti otvaranje gde je bio Vučić da ja nisam bila. Bila sam čak i u biračkim odborima. Šta se desilo?  Kada mi se ovo desilo niko iz stranke, evo prošlo je osam meseci, nije našao za shodno čak ni da mi izjavi saučešće, a kamoli da me pita da li mi nešto treba“, kaže ona za Nova.rs.

„Da li je moguće da neko ko je predsednik najveće stranke dozvoljava da se ne vodi računa u mesnim odborima o njigohvim članovima?“, pita Đukić.

„Nisam ni u malom mozgu imala bilo kakvu političku poleđinu, samo sam besna i ogorčena“, kaže ona za Nova.rs.

Osam meseci nakon smrti njene ćerke Kike, Natašu muče brojna pitanja.

„Jedino pitanje na koje nemam odgovor je – kako ste? Ne spavam osam meseci, zadremam, a mozak mi radi million na sat, imam 1000000 rekonstrukcija događaja, lažova, sve ovo što se dešava. Ne daj bože nikome, ni najgorem neprijatelju ovo ne bih poželela. Ne znam kako sam. Iz dana u dan je sve teže. Obično ljudi kažu imam još dve ćerke, ali ja ih odmah prekinem,  nemojte da mešati babe i žabe, mogu da imam još desetoro dece, to je gubitak koji ne može ničim da se nadomesti u životu, a pogotovo što sam s njom imala baš izuzetno blizak odnos. Nikakvih tajni nije bilo“, kaže ona za Nova.rs.

Video Natašinog gostovanja u jutarnjem programu televizije Pink, kao i detalje događaja, možete pročitati i videti u tekstu pod nazivom „Majka jutjuberke Kike kritikovala Vučića kod Jovane Jeremić, ugasili joj bubicu„.

BONUS VIDEO: Preminula jutjuberka – Od devojke koja je promašila školu, do internet zvezde

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (4)