Marijani Seifert Marijana Cvrljak nestala
Marijani Seifert Foto: Zoran Lončarević

Marijana Seifert, koja je odnela pobedu u "Velikom bratu" 2011. godine, nestala je pre pet dana.

Marijana je nestala u sredu 27. aprila rano ujutru. Osim njenog telefona i dokumenata koji su nađeni u blizini mosta Mladost više ništa nije pronađeno od tragova.

PROČITAJTE JOŠ

„Ronioci HGSS danas su se pridružili potrazi za ženskom osobom na području reke Save u Zagrebu. Pregledan je teren iz vazduha, obavljeni su zaroni kako bi se ispitao rizik i napravio plan za sutrašnju akciju. Pretraživaće se obe strane korita, 500 metara oko Mosta mladosti“, piše u saopštenju na Tviteru.

Podsetimo, u trenutku nestanka Marijana je bila obučena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

U istrazi učestvuju i članovi njene najbliže porodice, a nedavno se oglasila i njena drugarica.

„Nisam ni naslućivala da će nešto ovako da se desi. Marijanu odlično poznajem i znam da nikada ne bi ostavila sina i ćerku, njoj su deca bila sve. Stalno mi je pričala o sinu. Kada sam čula tu strašnu vest odmah sam je pozvala ali sam videla na viberu da tada već dva dana nije bila aktivna. Ni dan pre nestanka nije bila online. Shvatila sam da se nešto nije u redu“, ispričala je Tamara Janković, koja je sa Marijanom učestvovala u „Velikom bratu“.

„Ranije mi je pričala sa kakvim problemima se susretala u vezi sa Nemešem. Nakon razvoda od njega mi je govorila da je sve ostavila iza sebe, da se ne čuju više i da je spremna da ide dalje. Plašila se stalno osude javnosti. Za ovog muža mi je rekla samo da je sve u redu i da se dobro ponaša. Stvarno ne mogu ni da zamislim šta je moglo da se desi, ali sam ubeđena da nije osoba koja bi sebi naudila“, dodala je ona.

BONUS VIDEO: Nemeš o Marijani 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)