Foto:Marko Vlaovic/ATAImages.

Malo ko ovo zna.

Neke od najlepših balada i pesama velikih muzičkih Ex Yu zvezda, sigurno su jedne od onih koje najčešće slušate u satima nostalgije i sećanja na neke davne prošle dane i nesrećne ljubavi.

No, ono što je verovatno svima vama koji patite uz pomenute pesme malo poznato su istinite teške ljubavne priče koje su podstakle autore tekstova da svu svoju emociju pretoče u stihove.

Baš kao što pesma kaže „postoje neki drugi svetovi“, tako postoje i neke druge priče o tome šta se krije iza jednog od najvećih hitova Prljavog kazališta. U svim verzijama pak glavnu ulogu ima član benda Jasenko Houra i njegova bivša devojka, koja mu je obećala da će ga čekati na povratku iz vojske.

Po njegovom povratku saznao je da imaju zakazanu svirku za venčanje za koje se ispostavilo da je upravo venčanje njegove devojke, doduše u tom trenutku bivše. Po ovom događaju snimljen je i film u hrvatskoj produkciji. Ista priča sa malo drugačijim i tragičnijim krajem našla se kao druga verzija „te noći kad se udavala“, jer se prema navodima devojka ubila u trenutku kada je videla svog bivšeg momka.

BONUS VIDEO: Top 5 propalih biznisa domaćih zvezda

Komentari

Svi komentari (1)