Foto: Instagram/sorajavucelic, Instagram/ticamaksimovic, Instagram/tamarastar89

Duga je lista starleta koje su upletene u kriminalne radnje, ili su kroz emotivne odnose sa sumnjivim momcima dovođene u vezu sa podzemljem.

Nikola Kačarević, bivši muž starlete Tamare Đurić, uhapšen je danas sa još 16 osoba na Vračaru pod sumnjom da čini grupu takozvanih Radojevih „Vračaraca“.

PROČITAJTE JOŠ

Članovi kriminalne organizovane grupe „Vračarci“ sumnjiče se da su izvršili tri krivična dela „teško ubistvo“ i pet krivičnih dela „teško ubistvo u pokušaju“ na teritoriji Beograda. Oduzeto je više komada vatrenog oružja, kao i veća količina novca, nekoliko luksuznih automobila i kriptovanih telefona.

Starleta se za Kačarevića udala krajem oktobra prošle godine u Hramu Svetog Save, a pre nego što su stali na „ludi kamen“ dobili su ćerku Tamaru.

Nikola Kačarević i Tamara Đurić Foto:E-stock/Časlav Vukojičić

Ono što tada niko nije očekivao jeste pojavljivanje Tamarinog bivšeg partnera Dejana Palića Makarone na njenom venčanju, koji joj je među prvima i čestitao.

Brak Đurićeve i uhapšenog Kačarevića nije potrajao, te su se samo godinu dana kasnije razveli.

„Razvela sam se sporazumno. Divno iskustvo u koje sam ušla čistog srca i izašla čistog obraza. Uz Božiju pomoć nastavićemo pravim putem“, poručila je ona nedavno.

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, tri godine se zabavljala sa šefom obezbeđenja uhapšenog Velje Nevolje, Miodragom Tadićem.

Foto: Instagram

Zbog sumnje za podvođenje i organizovanu prostituciju uhapšena je krajem maja 2020. godine kod Bijeljine, kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko reke Drine u čamcu, sa još tri devojke koje je vodila na žurku. Odatle su odvezene na privatnu zabavu u mestu Suho Polje. Žurku je prekinula policija u akciji „Kristal“ i uhapsila osumnjičene. Tamo je zatečeno devet žena i 26 muškaraca.

Mnogi od njih su bliski kriminalnom miljeu, imaju bogate dosijee, a neki važe za ljude bliske „Škaljarskom klanu“.

U saopštenju Tužilaštva, Maksimović se tereti da je tokom maja 2020. godine, podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda, G.S. i S.P. da u cilju pružanja seksualnih usluga otputuju sa njom u Bosnu i Hercegovinu, na područje grada Bijeljine, te da na privatnoj zabavi, pružaju seksualne usluge za novčane iznose od po 500 eura. Maksimović se u januaru prošle godine nagodila sa Tužilaštvom BiH da plati kauciju od 16.000 evra kako ne bi morala da služi kaznu zatvora od godinu dana. U sporazumu o priznanju krivice predviđeno je da se Tijana osudi na godinu dana zatvora zbog međunarodnog navođenja na prostituciju.

Milica Živanović, poznatija kako Mimi Oro u decembru 2014. godine bila je uhapšena sa sedam devojaka zbog sumnje da se bavi prostitucijom, a početkom 2016. je kažnjena na ponovljenom suđenju sa 60.000 dinara. Ona je prvobitno osuđena na osam dana zatvora u Požarevcu i izdržala je polovinu kazne, nakon čega joj je novčana sankcija uračunata u presudu.

Mimi Oro Foto: E-Stock_caslav_vukojcic

U postupku su bila saslušana dva muškarca koja su tvrdila da su platila seksualne usluge Mimi Oro, a prepoznali su je na osnovu fotografija koje su im predočene. Takođe je saslušan i inspektor koji je protiv nje podneo prijavu za bavljenje prostitucijom. Tu presudu je potvrdio i Prekršajni apelacioni sud, posle čega Živanović nije imala pravo žalbe. Ipak, ona je uvek javno poricala da se bavi najstarijim zanatom i pozivala se na diplomu fakulteta.

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, hapšena je po anonimnoj prijavi, koja takođe ima veze sa kriminalnim miljeom. Njene fotografije i snimci bili su objavljeni na porno sajtovima, sa napisanom cenom od 500 evra po seksualnoj usluzi. Senada se izvukla samo uz novčanu kaznu.

Maca Diskrecija
Maca Diskrecija Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Soraja Vučelić važi za najozloglašeniju među starletama. Iako se nikada nije sumnjičila za prostituciju ona je više puta dovođena u kontekst sa kriminalom.

Naime, njoj je 2018. godine zabranjen ulazak na teritoriju Republike Srbije, jer se njeno ime našlo na spisku osoba bezbednosno opasnih po našu zemlju.

Starleta je više puta saslušavana u policiji i postoje informacije da je bliska sa ljudima iz jednog od zaraćenih kriminalnih klanova, čiji je sukob do sada odneo preko 20 žrtava.

Soraja Vučelić
Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Vučelićeva je bila u središtu istrage ubistva Armina Muše Osmanagića, vođe kriminalnog klana iz Bara, koji je u centru tog priomorskog grada likvidiran 16. septembra 2014. godine.

Soraja, koja je ranije živela u Baru, sedela je u Osmanagićevom kafiću „Sevoja“ i to za njegovim stolom. Navodno, trebalo je da od Osmanagića uzme automobil „masarati“ za potrebe snimanja svog spota. Nedugo posle njenog odlaska, Osmanagić je ubijen. Starletu su, na zahtev barske policije, o tom slučaju, tačnije o njenim saznanjima o likvidaciji, saslušali inspektori beogradske Policijske uprave.

Njoj su dvaput paljenji automobili, jednom u Crnoj Gori, a jednom u Srbiji.

BONUS VIDEO: Top 5 propalih biznisa domaćih zvezda

Komentari

Svi komentari (0)