Paris Hilton Foto:EPA/DENNIS M. SABANGAN

Naslednica lanca hotela govorila je o stravičnim situacijama koje su joj se dogodile u mladosti.

Pariz Hilton otkrila je detalje navodnog zlostavljanja od strane članova osoblja internta koji je pohađala, a njena priča „ledi krv u žilama“.

PROČITAJTE JOŠ:

Tvrdila je da je bila primorana da se podvrgne pregledima grlića materica, koje su radili članovi osoblja internat u Juti za problematične tinejdžere pre više od tri decenije.

Rekla je da joj je detinjstvo „ukradeno“ zbog navodnog zlostavljanja u školi „Provo kanjon“, gde je provela 11 meseci kada je imala 17 godina.

Paris je za „Njujork tajms“ otkrila stravične detalje zlostavljanja koje je doživela.

„Veoma kasno uveče, to bi bilo oko tri ili četiri ujutru. Mene i druge devojke bi odveli u ovu prostoriju i obavili lekarske preglede. Ovo nije bilo čak ni sa doktorom. Bilo je to sa nekoliko različitih članova osoblja, gde bi nas stavili na sto i stavili svoje prste u nas. I ne znam šta su radili, ali to definitivno nije bio doktor i bilo je zaista strašno. Bilo je zaista zastrašujuće, i to je nešto što me je zaista blokiralo mnogo godina. Ali sada se stalno vraća i razmišljam o tome. A sada, gledajući unazad kao odrasla osoba, to je definitivno bilo seksualno zlostavljanje“, rekla je Paris koja je na Tviteru opisala navodne incidente:

„Neispavan i pod jakim lekovima, nisam razumela šta se dešava. Bila sam primorana da legnem na tapaciran sto, raširim noge i podvrgnem se pregledima grlića materice. Plakala sam dok su me držali i govorila: ‘Ne!’ Samo su rekli: ‘Umukni. Tiše. Prestani da se mučiš ili ćeš ići u Obs’. Važno je da se otvorim o ovim bolnim trenucima kako bih mogla da se izlečim i pomognem da se ovo zlostavljanje okonča“.

„Ovo je bilo iskustvo koje se ponavlja ne samo za mene, već i za druge ‘preživele’. Bila sam zlostavljana i plačem dok ovo kucam jer niko, posebno dete, ne bi trebalo da bude seksualno zlostavljan. Moje detinjstvo mi je ukradeno i ubija me. Ovo se još uvek dešava drugoj nevinoj deci“, napisala je ona.

BONUS VIDEO: Kim Kardašijan – Zvezda koja je poznata zbog toga što je poznata

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar