Milan Radulović Laća Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Reper Stefan Đurić Rasta snimio je 2018. godine pesmu "Adio amore".

Sin pokojne Marine Tucković i Aleksandra Fute Radulovića, Milan Laća Radulović iznenada je preminuo u Izraelu u 36. godini.

PROČITAJTE JOŠ:

Iza sebe ostavio je ogroman broj hitova iz saradnji sa velikim zvezdama naše estradne scene.

Tekstopisac nije krio od javnosti da je imao problema s narkoticima, te da je svojevremeno bio i na odvikavanju, a upravo je u tom periodu nastala jedna od najpoznatijih pesama koju je Laća potpisao zajedno sa majkom Marinom Tucaković.

Naime, pesma „Adio amore“, koju je otpevao Stefan Đurić Rasta, zapravo uopšte nije pesma o ljubavi, iako je mnogi tako doživljavaju.

Laća je ovu pesmu napisao tokom sopstvene borbe sa zavisnošću od narkotika.

Naime, dok je bio na klinici na odvikavanju, napisao je refren za „Adio amore“, ali nije mogao da napiše strofu. Kada se vratio kući sa lečenja, Marina mu je pomogla da je završi, i pesmu su predali poznatom reperu.

Deo koji je napisala Marina zapravo je predstavljao njena osećanja i stanja kroz koja je prolazila dok je Laća imao problema sa narkoticima.

„Okreni mi leđa, da ne gledam suze u tim zenicama, da ne gledam usne kako se koče, dok kažeš mi: ‘Da, dobro sam ja’. Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam, dok iz ruke mi pada čaša kristala, što se lomi, lomi k’o mi. Adio amore, još volim te jako Iako si davno izgubila sjaj. Gledam te kako se rušiš polako. A kada to vidim tad rušim se ja. Adio amore, još volim te jako, još uvek si ono dete iz sna. Od toga se neću ja rastati nikad. Ti nekog drugog odvuci do dna“, glasi tekst ove popularne pesme.

Laća je svoevremeno detaljno objasnio kako je nastala ova pesma.

„Imao sam problem sa drogom i završim na klinici za lečenje i na toj klinici nemaš posete, nemaš telefon, sem fiksnog i jedino što sam poneo to je bio ajpod sa tim demo snimcima. I refren sam odmah ubo, i pisao sam o Ani i Rasti kako ja zamišljam da je to bilo. Imao sam sve, nismo imali strofu. Izašao sam iz klinike, zdrav, pun energije, mama i ja smo onda napisali ostalo, dali pesmu. Rasta otpevao je, mama se razbolela. To je bio taj neki trenutak. Zapravo, ja sam mislio da pišem o Ani i Rasti, i tek posle mi je Bojana Vunturišević otkrila da je to zapravo pesma o meni iz mamine vizure. Kao što je mama napisala pesmu iz moje vizure o majci, Ani, ‘Život je za žive’ i to se ništa nije desilo planirano, ali drago mi je da se to desilo, to će ostati, to je lično. To je neka naša lična komunikacija i drago mi je da su to opet Rasta i Ana“, ispirčao je Milan Laća Radulović u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO: Ispovest Laće Radulovića 2. deo: Kako sam otišao na odvikavanje od heroina

Komentari

Svi komentari (1)