Igor Jurić i Milena Popović, Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Jelena Karleuša i Duško Tošić
Foto: Instagram/milena_bogdan/Antonio Ahel/ATAImages/Filip Krainčanić/Nova.rs

I kada je delovalo kao da je sve crno, oni su uspeli da ponovo probude ljubav u sebi i pronađu sreću.

Nedavno je sve iznenadila vest o tome da su nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, Milena Popović, i Igor Jurić, otac tragično nastradale Tijane Jurić, uplovili u vezu.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema informacijama koje su se pojavile u medijima, njih dvoje već godinu dana žive zajedno, a njihova deca prihvatila su ovu vezu.

Čini se kako su ih tragedije zbližile, a njih dvoje nisu jedini par poznat javnosti koji je nakon teških životnih udaraca pronašao ljubav. Neki su se venčali i ostali sa svojim partnerima, dok su drugi imali jednu ili više veza, ali su svakako nastavili dalje i otvorili svoja srca za nove ljubavi.

Svetlana Bojković Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Glumica Svetlana Bojković udala se za kolegu Miloša Žutića kada je imala 21 godinu i sa njim je dobila ćerku Katarinu koja je krenula stopama svojih roditelja. Ipak, oni su se razveli, a Ceca se ponovo udala, za reditelja Mucija Draškića.

„Kada sam ušla u brak sa rediteljem Mucijem Draškićem, imala sam 36 godina i bila sam već formirana glumica, pa smo na neki način bili egal, iako je on bio deset godina stariji od mene. Taj brak je bio dobar, ali ga je, nažalost, prekinula njegova iznenadna smrt“, rekla je ona jednom prilikom za Gloriju.

Iako je ova tragedija strašno pogodila, Bojkovićeva je ipak uspela da pronađe svoju sreću kraj trećeg supruga, Slavka Kruljevića.

„Sa trećim suprugom, diplomatom Slavkom Kruljevićem, u mirnoj sam luci već deset godina. Kada smo se vratili iz Finske, gde je bio ambasador, otišao je u penziju, sad malo piše, ali ne teme iz svoje profesije. Lepo nam je, on je vedar i duhovit čovek, što mi je vrlo važno, i lepo živimo, hvala milom Bogu. Adekvatno našim godinama“, ispričala je Ceca.

Foto: Zoran Lončarević

Osnivač grupe „Balkanika“ Aleksandar Sanja Ilić bio je u braku sa glumicom Zlatom Petković sa kojom je dobio sina Andreja.

Ipak, njihovu ljubavnu priču prekinula je njena smrt 2012. godine.

„Tih 30 godina je prošlo tako brzo, a kada čovek počne da ih razlaže, shvati šta se sve desilo za to vreme, shvati da je to bilo jako dugo, jako lepo i jako kvalitetno. Loše stvari se, nažalost, svima dešavaju, a ne samo nekima, tako treba gledati na život“, rekao je Sanja tom prilikom za domaće medije.

„Za ljubav sa Zlatom krivac je jedna dečja priredba. Ljubav je trajala 30 godina. Otišla je kako je otišla. Nije moralo tako da desi. Nisam stigao ni da joj kažem koliko je volim“, dodao je on tada.

Međutim, Sanja se 2016. godine ponovo oženio Tanjom koja je uspela da osvoji njegovo srce.

„Ne znam da li je ta odluka bila hrabra. Meni se desila nova ljubav, sa Tanjom sam našao novi mir, ali na sasvim drugačiji način. Ona nema dodirnih tačaka sa mojom profesijom. Ona je homeopata i to jedan vrstan. Došla je iz Novog Sada za Beograd, ali nije ostavila svoje pacijente, jednom nedeljno odlazi u Novi Sad. Shvatio sam da su neke priče koje mi ona govori dve godine zapravo tačne, i počeo sam da ih polako usvajam. Tanja je uticala da ja promenim svoj način života, ne potpuno, ali u značajnoj meri“, ispričao je on za Blic.

Muzičar je, nažalost, preminuo prošle godine od posledica koronavirusa, a tek tada saznalo se da se pre smrti razveo od Tanje, što je ona napisala na Instagramu.

„Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto… Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znaći. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlućila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu. Sanjice, uvek ću se sećati ovog divnog našeg dana u Lisabonu. Hvala ti za sve što sam prošla sa tobom. Osećam tvoju ljubav i dalje. Zaslužuješ da te ova zemlja generacijama slavi“, napisala je Tatjana.

Foto: Zoran Lončarević

Pevačica Goca Božinovska u braku sa Zoranom Šijanom dobila je dvoje dece, ćerku Zoranu i sina Mirka. Zoran je ubijen dok je Mirko bio još mali, a ova tragedija je pevačici obeležila život.

Goca je kasnije bila u vezi sa Nebojšom Tubićem Žapcem koji je jednom prilikom izneo sve detalje njihove ljubavi.

„Veza sa Gocom je bila turbulentna. Mi smo se toliko zbližili da smo na kraju bili ko brat i sestra. Upoznali smo se preko njene drugarice. Kada je ona uhvatila Šijana da je vara, on je nju izbacio napolje sa dvoje dece. Njoj je ta drugarica dala tad 500 maraka i neki mali auto, posle je nju Goca gledala kao spasitelja ceo život. Šijan je dolazio kod mene, bio je napaljen na motore i automobile“, pričao je on jednom prilikom.

„Organizovao sam neki Izbor za mis, i prolazim tamo i stoje Goca i Šijan. I on joj predstavi mene i ona mu kaže da sam ja najbolji od svih njegovih drugova. Šijan je bio još živ, i rekao sam da nema šanse da budemo zajedno kad je htela ta Dobrila da nas spoji. Tad ju je već Šijan prevario sa tom komšinicom“, dodao je Žabac.

„Nije mi ni do čega, a onda Žabac ode u neku emisiju i priča sve i svašta. Istina je da sam mu prva dolazila u posetu kada je bio u zatvoru, ali kao prijatelj. Kada je u bolnici ležao ranjen,  ja sam mu pomogla kao čovek jer su doktori rekli da je stalno pitao za mene i molio ih da me pozovu. Bio je prema meni dobar čovek i ja sam ga zbog svega maksimalno ispoštovala“, rekla je ona za Svet.

„Šta mu treba da sad spominje Tajland, da li sam bila sa njim ili ne. Ne znam šta mu je?! Verovatno su to posledice ranjavanja, pa posle toliko godina to sve pominje. Znam ga toliko godina i nikada ništa iz prošlosti nije pričao, čak ni mene nije pominjao, a sada me ne vadi iz usta. Ej, lupa gluposti i priča nebuloze da me je Šijan izbacio na ulicu sa dvoje male dece. To nije tačno, nije me izbacio niko na ulicu, nego sam se ja sa decom preselila u stan i nastavila svoj život. Čuj izbacio me, nego Žabac ima takav žargon kada priča. Ja se sa Žapcem čujem jednom u dva tri meseca, i to kada me on pozove da vidi šta radim i kako sam. Popričamo i to je to. On je u suštini dobar čovek. Ali ne vidim potrebu da sada priča o meni. Jedino ako ga nešto tera da izbaci sve to iz sebe“, dodala je tom prilikom pevačica koja nakon Žapca nije imala značajnijih veza o kojima je otvoreno govorila.

Željko Ražnatović Arkan Svetlana Ceca Ražnatović Foto:EPA/MILOS JELESIJEVIC

I Gocina koleginica Svetlana Ceca Ražnatović ostala je sama sa dvoje male dece kada je njen suprug Željko Ražnatović Arkan ubijen u hotelu „Interkontinental“. Ona i danas sa setom govori o ljubavi sa Arkanom i ističe da je pored njega naučila dosta toga i osećala se poput princeze.

Ceca svoju privatnost, a naročito ljubavni život, voli da drži daleko od očiju javnosti, ali je ipak nekoliko njenih emotivnih veza bilo medijski propraćeno.

Prva veza o kojoj je javno govorila nakon Arkanove smrti jeste ona sa novosadskim manekenom Vladimirom Cvetkovićem. Ipak, oni su raskinuli nakon šest meseci veze.

Svakako najviše medijski ispraćena bila je njena veza sa osam godina mlađim biznismenom Bogdanom Srejovićem. Njih dvoje zajedno su bli nešto više od godinu dana, a raskinuli su početkom ove godine, naglašavajući da se „ljubav jednostavno ugasila“.

Pevačica je u vreme ljubavi sa njim naglašavala da je presrećna, ali da ne planira više da se udaje jer je to ne zanima.

Jelena Karleuša, Duško Tošić Foto: M. M./ATAImages

Jelena Karleuša 2000. godine je preživela stravičan gubitak kada je ubijen njen tadašnji dečko, Zoran Davidović Ćanda.

On je izrešetan kada se vraćao sa sahrane Branislava Lainovića Dugog u Novom Sadu, a kako su Ćanda i Jelena bili nerazdojni, mnogi su se tada zabrinuli da se i njoj nešto dogodilo.

Ipak, ubrzo se saznala ko su žrtve i da pevačica nije među njima, a Karleuša nije krila to da ju je ovaj događaj duboko potresao.

„Jedina ljubavi moja, čekaj me“, napisala je ona tada u jednoj od brojnih čitulja koje mu je izdala, potpisujući se kao Jecika.

Jelena je kasnije pronašla sreću, najpre kraj biznismena Bojana Karića od kog se razvela posle nekoliko meseci braka, a 2008. godine udala se za fudbalera Duška Tošića. Sa Duškom je dobila dve ćerke, Atinu i Niku, koje su postale centar njenog sveta.

Vanja Milošević i Snežana Đurišić Foto:E-Stock/Tik Tak

Pevačica Snežana Đurišić 36 godina je bila u braku sa Slobodanom Gvozdenovićem, a otvoreno je govorila o tome koliko joj je njegova smrt teško pala, te da je zapala u depresiju.

„Moj život je oskrnavljen Slobodanovim odlaskom. Nikad tu prazninu niko neće popuniti. Kad je bio živ, imala sam porodicu, a sad to više nije isto. Mladi bi rekli da nisam kul jer o meni nema skandala. Privatno sam sasvim obična žena, koja nije Snežana sa scene“, rekla je ona tada za medije.

Ipak, sreća se i njoj osmehnula, pa je pronašla ljubav kraj ginekologa Vanje Miloševića sa kojim je i dalje u stabilnoj vezi i često se na javnim dešavanjima pojavljuju zajedno.

Foto: Printscreen/Instagram/sekulicgoga

Goga Sekulić 2013. godine udala se za Igora Ramovića i ne sluteći da će se njihova bajka završiti za samo tri meseca.

Ubrzo nakon svadbe, Igor je saznao da boluje od teške bolesti, a izdahnuo je Gogi na rukama.

„Igor je ubrzo nakon svadbe osetio bolove u stomaku, zbog čega je posetio lekara, koji je konstatovao rak debelog creva. Za operaciju u Nemačkoj bilo je neophodno 20.000 evra, koje su dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest toliko brzo napredovala da za operaciju bukvalno nije bilo vremena. Goga je sve vreme bolesti bila uz njega, bukvalno do poslednjeg momenta. Umro joj je na rukama dok mu je pričala kako će, kad ozdravi, otići na medeni mesec. Trudila se da mu ulije nadu, ali bilo je uzalud“, rekao je tada izvor za domaće medije.

Pevačicu je ovo potpuno dotuklo, a na godišnjici njegove smrti otvoreno je pričala o tome kako se sama bori sa dugovima u koje su zapali kako bi platili njegovo lečenje.

„Posle Igorove smrti sam ostala sasvim sama. I danas, kada je godišnjica od njegove smrti uveliko prošla, plaćam dugove koji su ostali od njegovog lečenja. Mi smo išli kod najboljih svetskih lekara i pokušavali sve da uradimo da ga spasemo, ali nije nam se dalo. Sve račune iz bolnica sam preuzela na sebe“, istakla je ona tada.

Međutim, kasnije je uplovila u vezu, a potom i brak sa sportistom Urošem Domnovićem sa kojim je dobila i sina Vasilija Andreja.

Iako su izgledali kao idealna porodica, Goga i Uroš su sve iznenadili kada su pre nekoliko meseci saopštili da se razvode, ali da će stati u dobrim odnosima zbog deteta.

BONUS VIDEO: Goga Sekulić zapevala u provodu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.