Severina

Popularna pevačica Severina Vučković vodi bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom sa bivšim suprugom, biznismenom Milanom Popovićem.

Severina Vučković se juče pojavila na zakazanom ročištu u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše direktorke Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, te za slanje uvredljivih poruka direktorki škole Ljiljani Klinger koju je pohađao njen sin.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon jučerašnjeg ričišta pevačica se sada ponovo pojavila pred istim sudom, ali zbog drugih optužbi.

Reč je o tužbi koja je podignuta u aprilu zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine. Nakon što se nije pojavila na prethodna dva ročišta, (u novembru i aprilu prošle godine), tužba je opet bila pokrenuta. Učiteljica od pevačice traži 70.000 kuna odštete.

Pevačica je na sud došla oko 9 časova, a ročište je trajalo više od dva sata.

„Nažalost, moram dolaziti na sud zato što oni koje trebam tužiti ja, oni tuže mene. Po principu, ubijte glasnika“, rekla je Severina za „24sata“ nakon završenog ročišta.

Podsetimo se, Severina je tada optužila učiteljicu da je njenog sina zaključala u sobu i psihički i fizički zlostavljala.

Lasić je bila u sudskom veću na Opštinskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dečak stanuje sa ocem, Milanom Popovićem, dok ga majka viđa, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene zaštite i obrazovanja dečaka. Ta prva presuda je podigla mnogo prašine u javnosti, a Severina je 2019. godine na pomenutu temu za „24 sata.hr“ izjavila:

„Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sudije Lucije Lasić.“

BONUS VIDEO: Severina izgubila starateljstvo nad sinom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar