Oglasio se advokat Marije Karan: Tvrdi da nije bilo fizičkog nasilje

Sudbine 07. nov 202123:27 > 08. nov 2021 09:04
Podeli:
Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Advokat Milan Kundačina, zastupnik Marije Karan oglasio se za medije nakon incidenta koji se u subotu, u ranim jutarnjim satima, dogodio između glumice i njenog izabranika Vladana Balbana.

Pročitajte još:

Naime, Marijin advokat je sada izneo tvrdnje da nije bilo nikakvog fizičkog niti porodičnog nasilja.

„Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina B. nije bilo porodičnog niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj nacin obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo – poručio je punomoćnik Marije Karan za Telegraf.

Podsetimo, žitelje Francuske ulice u centru Beograda u subotu ujutru je u 4.05 sati probudila žučna svađa i obračun. Policiju je pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže. Čim je došla, policija je na ulici zatekla porše kajen u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko Vladan Balaban.

BONUS VIDEO: Katarina Radivojević i Nina Nešković: Ko su zaboravljene heroine srpske istorije?

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar