„Od bola sam pala usred emisije“: Ivana Peters o agoniji kroz koju je prošla

Sudbine 19. jun. 202213:50
Podeli:
Ivana Peters Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica Ivana Peters pre nekoliko godina je doživela srčani udar, a kako je sama priznala, prošla je pravu agoniju.

Ona je više puta govorila o ovoj situaciji i o svom zdravstvenom problemu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije“, ispričala je Ivana, koja je i ranije osećala tegobe, ali ih je zanemarivala:

"Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije 'Ko je kod Koje' nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život."

Lekari još uvek nisu zaključili zbog čega se Ivani ovo godogilo.

"U mom slučaju nisu bile kobne moje godine, presudne su bile neke druge stvari. Čak ni lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo. Da, holesterol je bio povišen, ali to je bilo tako i kada sam bila mlađa i dosta mršavija. Genetika takođe nije bila uzrok, jer niko u mojoj porodici nije imao srčanih problema", rekla je Ivana za magazin "Blic žena".

Ona kaže da su joj lekovi postali svakodnevnica, a kako je bila malokrvna na silu je počela da jede meso, takođe, dodala je da je muzika nešto čime nikada neće prestati da se bavi bez obzira na sve.

"Muzička karijera je nešto što nikada neću zapostaviti jer je muzika deo mene. Ipak, odlučila sam da povučem ručnu. Život je jedan, a u mom slučaju stres je ono što mi apsolutno nije potrebno. Shvatila sam da je brzi stil života ono što mi nikako ne prija, a ova životna lekcija ima za mene dragocenu vrednost. Naučila me je da čuvam svoje zdravlje jer, na kraju dana osim porodice, ne postoji ništa preče od toga", zaključila je Ivana Peters.

BONUS VIDEO: Krstinja Todorović o hirurškoj intervenciji i oporavku 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar