Nikolina Pišek otkrila: „Ćerka me je pitala kako da zna da i ja neću otići“

Sudbine 25. jun 202211:23 > 11:26
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

Voditeljki je u teškim trenucima nakon smrti supruga Vidoja Ristovića najveća podrška upravo ćerka.

Nikolina Pišek sada je objavila nekoliko fotografija i jedan video snimak sa ćerkom, a ispod je postavila i dirljiv opis.

PROČITAJTE JOŠ:

„Rekli su nam – korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade. Pitala me je – kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvatati konačnost svega. I da iz toga proizilazi jedna nova lepota – dan po dan, male pobede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak“, napisala je Nikolina.

Foto:Screenshot/Instagram/nikolina_pisek's profile picture
nikolina_pisek

Podsetimo, već nekoliko dana se Vidojev otac, Vitor Ristović i Nikolina raspravljaju putem medija, a voditeljka je objasnila da on navodno pokušava da uskrati njenu i Vidojevu ćerku za nasledstvo koje joj po zakonu pripada. U jednom saopštenju Nikolina je spomenula da Miša Grof nije želeo ni da pomogne svojoj unuci koja se nedavno povredila.

"Vidojeva i moja kćer je došla u Beograd sa povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko lekara za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao", ispričala je Nikolina Pišek.

BONUS VIDEO: Sahranjen Vidoje Ristović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.