Naša pevačica prošla pakao sa bivšim mužem: Bila sam sigurna da će me ubiti

Sudbine 12. maj. 202219:49 > 22:58
Podeli:
Nataša Đorđević Foto: Instagram/natasa_djordjevic_official

Ona se nerado seća teških trenutaka koje je imala.

Pevačica Nataša Đorđević prošla je pravi pakao sa bivšim mužem, a jednom prilikom umalo je stradala kada se on zakucao svojim automobilom u njen, želeći da joj naudi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Iskočio je iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli“, rekla je ona jednom prilikom za Grand Online.

"Mene i danas nervira kada se pojavi taj članak, posle ne znam, deset godina, a kao da je juče bilo. Bože moj to je tako, nije baš kako pričaju ljudi, ali jeste bio težak raskid", dodala je pevačica.

Ipak, ona danas sa bivšim partnerom ima dobar odnos.

"To je bio raskid koji nije tekao baš glatko, naravno posle toliko godina naše veze. Ja sa tim čovekom imam sina, ali sada se sve sleglo. Treba svi da imamo dobar odnos i funkcionišemo kako treba zbog deteta", zaključila je Nataša za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Ilda Šaulić o Šabanu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.