Jelena Rozga Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica se osvrnula i početak svoje karijere.

Pevačica Jelena Rozga otvorila je dušu i iskreno govorila o zdravstvenim problemima sa kojima se bori.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Rozga godinama ima probleme sa štitnom žlezdom, a stanje joj se pogoršalo.

„Imam problema sa zdravljem, ta štitna me ne sluša… To ne krijem, pričam, možda mogu nekom da pomognem. Pre dva dana sam išla da pregledam krv, nalazi su mi nikad gori. Nisam najbolje, ali se trudim. To najviše utiče na moje raspoloženje, kada mi hormoni nisu u balansu. Utiče to i na moju kožu. Trudim se da što više odmaram, da budem pozitivna i nadam se da će za mesec dana, kada budem išla na kontrolu, moji nalazi biti bolji“, rekla je u emisiji „Premijera Vikend Specijal“ pevačica.

Rozgi je posebno bitan emotivni život, a kazala je i koji je njen način da odboluje raskide.

„Naravno da da. Emotivni život mi je jako važan. Kada sam složena privatno, emotivno, onda mogu sve. Kada se zaljubim, ako nešto ne štima ne funkcionišem. Volim da pripadam nekome, volim zagrljaj, volim da me neko dočeka s osmehom, ništa lepše od toga. Ako vidim da ne ide, onda se povučem, treba mi da se ‘saberem’. Tada moji prijatelji znaju da se ne javljam nikome, da moram sama da otplačem, odbolujem, pa onda da idem dalje. Traje ta tuga, ali u nekom trenutku moraš da ustaneš iz kreveta“, priznala je Jelena.

Jelena Rozga
Jelena Rozga Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Jelenu smo upoznali kao pevačicu grupe „Magazin“, a iako je bila vrlo mlada, otpevala je neke od njihovih najvećih hitova.

„Kao klinka sam uvek pevala samo ‘Magazin’, rekla sam da ću biti pevačica ‘Magazina’. ‘Ja ti neću kuvati, ja ću biti pevačica, ići ću na koncerte, turneje’, tako sam pričala. Ona je sve to slušala, a onda je pročitala u novinama da pevačica koja je tada bila u ‘Magazinu’ kreće solo karijeru. Šta će, nazvala je Tončija, on je došao u Zagreb, poslušao me pesmu i po i rekao: ‘Ti si ta’. Bilo mu je jasno. Njemu se ustvari svidelo moje prezime, ne znam zašto. Sećam se, kada me prozove nastavnik u školi… Meni je moje prezime nekako bilo oštro, uopšte nije priličilo mom liku i delu, a možda sam zbog tog prezimena ovde sada sa vama. Kada sam došla u ‘Magazin’, Tonči nije za mene radio pesme ‘nja-nja-nja’, iako sam bila klinka. U startu je radio jako ozbiljne pesme, ja sam ‘Ginem’ otpevala sa dvadeset godina, što je za jednu curicu, koja je imala 40 kila i hodala kao patka, bilo baš hrabro. Hrabro je i bilo što sam rekla: ‘Hajde, idem da probam’. Vežbala sam, iz prve sam je otpevala. Kada sam otišla u solo karijeru bilo je teško, a isto tako imala sam sjajne pesme, velike hitove iza sebe“, ispričala je u pomenutoj emisiji Jelena, koja je „Magazin“ napustila 2006. godine.

Jelena Rozga. Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Grupu je napustila 2006. godine jer tvrdi da je to više nije ispunjavalo.

„I ranije sam htela da odem iz ‘Magazina’, 2004, ali je Tonči rekao: ‘Hajmo da napravimo još jedan album’, pa su se tu desile pesme ‘Da li znaš da te ne volim’, ‘Kad bi bio blizu’, ‘Ne tiče me se’… Ali, kada ja odlučim, to mora tako da bude. Više nisam bila srećna, više to nije bilo to. Kada radim nešto na silu… Ja ne mogu da glumim, da izađem na binu i da samo to tako odradim“, objasnila je pevačica.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar