Izabel Ađani Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Prelepa francuska glumica Izabel Ađani danas ima 68 godina.

Izabel Ađani obeležila je filmsku eru poslednjih 20 godina prošlog veka, i od tada važi za jednu od najlepših žena svih vremena.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako su za njom muškarci ludeli, ona baš i nije imala sreće u ljubavi.

Francuska glumica je svoj privatni život čuvala za sebe, intervjue nije davala, ali ipak se ponešto o njoj znalo.

Izabelin otac bio je Alžirac, a majka Nemica. Majka je zbog oca ostavila tadašnjeg muža i dvoje male dece, a zbog toga se nije pokajala do kraja života. Detinjstvo je provela u predgrađu Pariza, gde su joj roditelji emigrirali, u sirotinjskoj četvrti u kojoj su na ulicama živele bande.

Glumica je kasnije ispričala da joj je trebalo 15 godina terapije kod psihologa da prihvati i shvati svoju lepotu jer joj je otac branio da se gleda u ogledalo. Kada je imala samo 14 godina, stvari su se promenile. Primetio ju je poznati filmski agent na ulicama Pariza i dobila je prvu ulogu u filmu „Le Petit Bougnat“.

Izabel Ađani Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Ono što je ovu divu oduvek, osim njene lepote, učinilo intrigantnom i zanimljivom javnosti je njen buran ljubavni život. Izabel je imala ukupno osam ozbiljnih i velikih ljubavi, ali samo jednu pravu – o kojoj govori i danas.

Život joj je tako obeležila šestogodišnja veza s trostrukim oskarovcem Danijelom Dej-Luisom, s kojim ima sina, a koji ju je ostavio trudnu, bez ijedne reči.

Nikada joj nije rekao zašto je njihovoj vezi došao kraj. Naime, kasnije se saznalo da je u vreme kada se porađala, on uživao u aferi s Džulijom Roberts, piše Kurir Stil.

„On je ljubav mog života. Završila se jer je bila nemoguća, neshvatljivo jaka. Naša ljubav je bila kao neizlečiva bolest. Jedan pogled na njega i znaš da je čovek spreman da ti nanese bol. Nije mogao da razdvoji uloge koje je igrao iz stvarnog života. Često se ponašao kao da nije sa ove planete, prepuštajući se heroju kojeg je igrao. Imali smo strast u najčišćem obliku i tako nešto je uvek osuđeno na propast. Imali smo ljubav o kojima ste čitali u klasičnim romanima. Uništilo nas je to što sam mu dopustila da bude centar mog života“, rekla je glumica mnogo godina nakon raskida.

Nakon ljubavnog fijaska s Dej-Luisom se zaljubila i verila a za poznatog muzičara Žan-Mišel Žara ali ni ta ljubav nije potrajala pa su se razišli 2004. godine.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar